Eda Ece korkmaz Kendini çok zeki sanan arkdaş (evet evet sen) Üye Katılım 2 Mar 2021 Mesajlar 248 Puanları 63 Konum Antalya 5 Mar 2021 #11 Fark ermiyor sajım olmadığında tablet olduğunda telefon ama normal de az oluyır o yüzden tabletten giriyorum
Fark ermiyor sajım olmadığında tablet olduğunda telefon ama normal de az oluyır o yüzden tabletten giriyorum
MİN YONGİ THİS İS BTS Üye Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 75 Puanları 63 Yaş 17 Konum 그것은 당신과 관련이 없습니다 5 Mar 2021 #12 Demirbek 600' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... Evet canlı derslerde bilgisayar kullananlarda ses açılmıyor görüntü gidiyor ya daha doğrusu sıkıntı çıkıyor
Demirbek 600' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... Evet canlı derslerde bilgisayar kullananlarda ses açılmıyor görüntü gidiyor ya daha doğrusu sıkıntı çıkıyor
MİN YONGİ THİS İS BTS Üye Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 75 Puanları 63 Yaş 17 Konum 그것은 당신과 관련이 없습니다 5 Mar 2021 #13 Eda Ece korkmaz' Alıntı: Fark ermiyor sajım olmadığında tablet olduğunda telefon ama normal de az oluyır o yüzden tabletten giriyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen ben tabletten giriyorum
Eda Ece korkmaz' Alıntı: Fark ermiyor sajım olmadığında tablet olduğunda telefon ama normal de az oluyır o yüzden tabletten giriyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen ben tabletten giriyorum
Eda Ece korkmaz Kendini çok zeki sanan arkdaş (evet evet sen) Üye Katılım 2 Mar 2021 Mesajlar 248 Puanları 63 Konum Antalya 5 Mar 2021 #14 MİN YONGİ' Alıntı: Aynen ben tabletten giriyorum Genişletmek için tıkla ... Daha kolay oluyor bence
MİN YONGİ THİS İS BTS Üye Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 75 Puanları 63 Yaş 17 Konum 그것은 당신과 관련이 없습니다 5 Mar 2021 #15 Eda Ece korkmaz' Alıntı: Daha kolay oluyor bence Genişletmek için tıkla ... Doğru söylüyorsun