Hocam projenizi biz de kullanmak istiyoruz izninizle. Emeğiniz ve fikirleriniz için teşekkür ederiz.
tabiki hocam..henüz oluşturmadım hocam..mantığı basit,görüntü olarak büyük bir kibrit kutusu gibi olacak.ön taraftaki tahtaya anadolu ve medeniyetler haritasını kabaca çizeceğim.büyük ihtimalle de yakarak çizeceğim.her medeniyetin yanına büyükçe bir delik ya da dondurma çubuklarının gireceği kadar 8-10 ar tane küçük delik..görüntü olarak bu şekilde olacak.projede zaten mantığını da anlattımizninizle bununla ilgili çalışma yapmak istiyorum , bu çalışmayla ilgili görsel paylaşma imkanınız varsa paylaşırsanız sevinirim.
tamam hocam kafamda daha iyi oturdu, teşekkür ederimtabiki hocam..henüz oluşturmadım hocam..mantığı basit,görüntü olarak büyük bir kibrit kutusu gibi olacak.ön taraftaki tahtaya anadolu ve medeniyetler haritasını kabaca çizeceğim.büyük ihtimalle de yakarak çizeceğim.her medeniyetin yanına büyükçe bir delik ya da dondurma çubuklarının gireceği kadar 8-10 ar tane küçük delik..görüntü olarak bu şekilde olacak.projede zaten mantığını da anlattım