Metin Ercan CAN DERSİMİZ SOSYAL Üye Katılım 2 Kas 2011 Mesajlar 444 Puanları 113 Yaş 125 Konum DENİZLİ 13 Eki 2018 #6 kamberekinci' Alıntı: Teşekkürler hocam. Hocam geçen dönemlerde hazırladığını slaytlar çok yararlı oluyordu keşke bu dönemde hazırlayabilseniz Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam valla bu sene fazla zaman bulamıyorum. zaman bulursam hazırlar paylaşırım.
kamberekinci' Alıntı: Teşekkürler hocam. Hocam geçen dönemlerde hazırladığını slaytlar çok yararlı oluyordu keşke bu dönemde hazırlayabilseniz Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam valla bu sene fazla zaman bulamıyorum. zaman bulursam hazırlar paylaşırım.
Metin Ercan CAN DERSİMİZ SOSYAL Üye Katılım 2 Kas 2011 Mesajlar 444 Puanları 113 Yaş 125 Konum DENİZLİ 13 Eki 2018 #7 kamberekinci' Alıntı: Teşekkürler hocam. Hocam geçen dönemlerde hazırladığını slaytlar çok yararlı oluyordu keşke bu dönemde hazırlayabilseniz Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam valla bu sene fazla zaman bulamıyorum. zaman bulursam hazırlar paylaşırım.
kamberekinci' Alıntı: Teşekkürler hocam. Hocam geçen dönemlerde hazırladığını slaytlar çok yararlı oluyordu keşke bu dönemde hazırlayabilseniz Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam valla bu sene fazla zaman bulamıyorum. zaman bulursam hazırlar paylaşırım.
D ddk Üye Üye Katılım 25 Nis 2008 Mesajlar 11 Puanları 1 Konum adana 14 Eki 2018 #8 ellerine sağlık hocam
Metin Ercan CAN DERSİMİZ SOSYAL Üye Katılım 2 Kas 2011 Mesajlar 444 Puanları 113 Yaş 125 Konum DENİZLİ 14 Eki 2018 #10 ddk' Alıntı: ellerine sağlık hocam Genişletmek için tıkla ... teşekkürler arkadaşlar