Beyazay Kulübü Yıllık Çalışma Planı (MEB Uyumlu Word)

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
Beyazay Kulübü Yılı Yıllık Çalışma Planı, MEB Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği esas alınarak okul genelinde empati, erişilebilirlik ve engellilik farkındalığı oluşturmak amacıyla hazırlanmıştır. Kulüp dosyanızda bulunması gereken en temel resmi belgelerden biri olan bu plan; Eylül ayından Haziran ayına kadar ay ay planlanmış etkinlikleri, uygulama yöntemlerini ve görevli sorumlularını net bir şekilde ortaya koyar.

Ekte yer alan düzenlenebilir Word (.docx) formatındaki yıllık plan taslağı, okulunuzun ve öğrencilerinizin düzeyine göre rahatça uyarlayabileceğiniz şekilde hazırlanmıştır.

Planda Yer Alan Önemli Aylık Faaliyet Başlıkları:​

• Eylül: İç tüzük hazırlığı, genel kurul ve yönetim/denetim kurulu seçimleri, e-Okul Sosyal Etkinlik Modülü öğrenci kayıtları.
  • Ekim: "Farklılıklarımız Zenginliğimizdir" temalı kulüp panosu, okul binasının fiziki erişilebilirlik (rampa, hissedilebilir yüzey vb.) taraması ve raporlanması.
  • Kasım & Aralık: Türk İşaret Dili (TİD) parmak alfabesi tanıtımı, Braille alfabesi ve beyaz baston farkındalığı, "Tekerlekli Sandalye Empati Parkuru" ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü okul salon programı.
  • Ocak & Şubat: 1. dönem faaliyet raporu, özel eğitim sınıflarıyla sosyal kaynaşma atölyeleri, Paralimpik ve Ampute sporcuların başarı hikâyeleri video gösterimleri.
  • Mart & Nisan: 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü ("+1 Farkla" renkli çorap etkinliği), kaynaştırma öğrencilerine yönelik akran zorbalığını önleme çalışmaları, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü bülteni.
  • Mayıs & Haziran: 10-16 Mayıs Engelliler Haftası söyleşisi ve yıl sonu fotoğraf sergisi, yıl sonu faaliyet raporunun hazırlanması, e-Okul faaliyet onayları ve evrakların idareye teslimi.
İndirme Bilgisi: Aşağıdaki ekten 2026-2027 Beyazay Kulübü Yıllık Çalışma Planı Word dosyasını indirebilir, okul ve öğretmen bilgilerinizi ekleyerek doğrudan kullanabilirsiniz.
Tüm danışman öğretmenlerimize başarılı ve verimli bir eğitim-öğretim yılı dileriz. Plan hakkındaki görüş ve önerilerinizi konu altından belirtebilirsiniz.

2026-2027 MEB uyumlu Beyazay Kulübü yıllık çalışma planı. Ay ay etkinlikler, empati parkurları, e-Okul modülü süreçleri ve düzenlenebilir Word indirme bağlantısı.
Anahtar Kelimeler

beyazay kulübü yıllık çalışma planı, beyazay kulübü planı word, okul beyazay kulübü yıllık planı, meb sosyal etkinlikler kulüp planları, beyazay kulübü evrakları indir

Ekli dosyalar

Geri