- Web sitesi
- www.sosyalbilgiler.biz
Beyazay Kulübü 1. Dönem Sene Başı Genel Kurul Toplantı Tutanağı, MEB Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında eğitim öğretim yılı başında danışman öğretmen ve üye öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen ilk toplantının resmi kaydıdır. Bu tutanak; kulübün yönetim ve denetim organlarının belirlenmesi, yıllık çalışma hedeflerinin karara bağlanması ve kulüp dosyasında yer alması gereken zorunlu belgelerden biridir.
Ekte paylaştığımız sene başı genel kurul toplantı tutanağı taslağı, 2026-2027 eğitim-öğretim yılı mevzuatına tam uyumlu olup okulunuzdaki Beyazay Kulübü dosyalama işlemlerini hızlandırmak için düzenlenebilir formatta hazırlanmıştır.
Ekte paylaştığımız sene başı genel kurul toplantı tutanağı taslağı, 2026-2027 eğitim-öğretim yılı mevzuatına tam uyumlu olup okulunuzdaki Beyazay Kulübü dosyalama işlemlerini hızlandırmak için düzenlenebilir formatta hazırlanmıştır.
Toplantı Tutanağında Yer Alan Gündem ve Karar Başlıkları:
- Açılış ve Yoklama: Toplantı yeter sayısının tespiti ve üye listesinin kontrolü.
- Misyon ve Terminoloji Bilgilendirmesi: Engellilik kavramına yaklaşım, doğru terminoloji kullanımı ("özel gereksinimli / engelli birey") ve hak temelli eşitlik bilinci.
- Kurul Seçimleri: Açık/gizli oylama usulüyle kulüp başkanı, başkan yardımcısı, yazman, yönetim kurulu asil/yedek üyeleri ile denetleme kurulu seçimi.
- Yıllık Çalışma Planı: Yıl boyunca yürütülecek sosyal sorumluluk ve farkındalık faaliyetlerinin görüşülüp karara bağlanması.
- Belirli Gün ve Haftalar Hazırlığı: 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri ve okul farkındalık panosu hazırlıkları için komisyon görevlendirmeleri.
- Resmi Onay Bölümü: Danışman öğretmen, kulüp başkanı ve okul müdürü onay/imza sirküsü alanları.
Dönem boyunca yapacağınız kulüp çalışmalarında kolaylıklar dileriz. Dokümanla ilgili sorularınızı bu başlık altından iletebilirsiniz.İndirme ve Kullanım: Konu ekindeki Word (.docx) dosyasını indirerek okul adı, tarih, derslik bilgileri ve seçilen öğrenci isimlerini kendi okulunuza göre birkaç dakikada doldurup çıktısını alabilirsiniz.
beyazay kulübü sene başı toplantı tutanağı, beyazay kulübü genel kurul tutanağı word, sosyal etkinlikler beyazay kulübü evrakları, 1 dönem kulüp toplantı tutanağı, beyazay kulübü yönetim kurulu seçimi2026-2027 MEB uyumlu Beyazay Kulübü 1. dönem sene başı genel kurul toplantı tutanağı. Kurul seçimleri, gündem maddeleri ve düzenlenebilir Word indirme bağlantısı.