Çok güzel gerçekten teşekkürler.
S su yeþili Yeni Üye Üye Katılım 11 Eki 2014 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 125 Konum İstanbul 24 Kas 2016 #11 Çok güzel gerçekten teşekkürler.
8 .8necla Herşey İNKILAP içinnnn M.K.ATATÜRK Üye Katılım 30 Eyl 2017 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 20 Konum Ankara 23 Ara 2017 #12 directed_by21' Alıntı: BATI CEPHESİ SAVAŞLARINI VE 1. İNÖNÜ SAVAŞI'NIN SONUÇLARINI KODLAMA ŞEKLİNDE GÖSTEREN KISA BİR SLAYT. UMARIM İŞİNİZE YARAR. Genişletmek için tıkla ... Kodlama ve anlatım sınav öncesi çok güzel olmuş teşekkür ediyorum
directed_by21' Alıntı: BATI CEPHESİ SAVAŞLARINI VE 1. İNÖNÜ SAVAŞI'NIN SONUÇLARINI KODLAMA ŞEKLİNDE GÖSTEREN KISA BİR SLAYT. UMARIM İŞİNİZE YARAR. Genişletmek için tıkla ... Kodlama ve anlatım sınav öncesi çok güzel olmuş teşekkür ediyorum
8 .8necla Herşey İNKILAP içinnnn M.K.ATATÜRK Üye Katılım 30 Eyl 2017 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 20 Konum Ankara 23 Ara 2017 #13 directed_by21' Alıntı: BATI CEPHESİ SAVAŞLARINI VE 1. İNÖNÜ SAVAŞI'NIN SONUÇLARINI KODLAMA ŞEKLİNDE GÖSTEREN KISA BİR SLAYT. UMARIM İŞİNİZE YARAR. Genişletmek için tıkla ... Kodlama ve anlatım sınav öncesi çok güzel olmuş teşekkür ediyorum
directed_by21' Alıntı: BATI CEPHESİ SAVAŞLARINI VE 1. İNÖNÜ SAVAŞI'NIN SONUÇLARINI KODLAMA ŞEKLİNDE GÖSTEREN KISA BİR SLAYT. UMARIM İŞİNİZE YARAR. Genişletmek için tıkla ... Kodlama ve anlatım sınav öncesi çok güzel olmuş teşekkür ediyorum
yavru kedicik Üye Üye Katılım 22 Mar 2018 Mesajlar 5 Puanları 21 Yaş 20 Konum kocaeli 22 Mar 2018 #14 Çok güzel olmuş hocam