Başarı Tespit Sınavları hakkında 2010/10 nolu Genelge

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

hocam teskkur ederim

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

yanlış bilmiyorsam geçen yıl denem sınavı yapmayı yasaklamışlardı tam bir yapboz oldu bizim işimiz: (

ozkanderya22

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
kesansatranc.com

bizde genelgede yazdığı kadar profesyonelce olmasa da hersene deneme sınavı yapılıyor. müfettişler de hersene özellikle senebaşı seviye belirleme sınavı istiyor. sınıfların seviyesini öğretmenin anlaması açısından zorunlu olarak görüyorlar.

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

geçen yıl gelen müfettiş elimde bir yayın evinin testini görünce bu ne hocam yasak olmasın dedi deneme hele hiç olmaz olarak uyardı bunların dilinden anlayan var mı

ozkanderya22

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
kesansatranc.com

zalatar' Alıntı:
geçen yıl gelen müfettiş elimde bir yayın evinin testini görünce bu ne hocam yasak olmasın dedi deneme hele hiç olmaz olarak uyardı bunların dilinden anlayan var mı

geçen sene ve bu sene mebin dağıttığından başka kaynak kitap kullanılmayacak ve öğrencilere önerilmeyecek diye yazı geldi. yani sınıflarda test kitabı, konu anlatımlı kitap vs. önermek ve aldırmak yasak. ama bu yasak ne kadar dinleniliyo o da başka bi konu tabii. ben geçen sene deneme sınavı yaptım. bu sene de askerden yeni geldim. yine deneme sınavlarına devam edeceğim. sorarlarsa da yapmadım derim :D