M mevlüt526 Yeni Üye Üye Katılım 18 Şub 2013 Mesajlar 2 Puanları 3 Konum KONYA 18 Şub 2013 #41 AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) yav bı turlu ındıremedım nerden ıncek bu slayt
AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) yav bı turlu ındıremedım nerden ıncek bu slayt
F ferhat_71 Üye Üye Katılım 21 Şub 2010 Mesajlar 42 Puanları 8 Konum Çankırı 18 Şub 2013 #42 AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) on numara gerçekten.elinize emeğinize sağlık
AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) on numara gerçekten.elinize emeğinize sağlık
H hiera Aktif Üye Üye Katılım 4 Mar 2009 Mesajlar 54 Puanları 8 Konum bolu 20 Şub 2013 #43 AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) çok güzel olmuş tebrikler
T takyedin Üye Üye Katılım 7 Eki 2007 Mesajlar 22 Puanları 3 Konum diyarbakır 20 Şub 2013 #44 AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) elinize emeğinize sağlık saatlerce anlatsak bu kadar faydalı olmazdı. başarılarınızın devamını diliyorum
AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) elinize emeğinize sağlık saatlerce anlatsak bu kadar faydalı olmazdı. başarılarınızın devamını diliyorum
B Buse_azime Yeni Üye Üye Katılım 12 Şub 2013 Mesajlar 1 Puanları 1 Konum amasya 21 Şub 2013 #45 AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) ben bu slaytları nasıl aççam yhaa ders çalışamıom ??? ???
AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) ben bu slaytları nasıl aççam yhaa ders çalışamıom ??? ???