Z zeki doğan Çalışkan Üye Üye Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 3,912 Puanları 363 Yaş 125 Konum adana Web sitesi sosyalciniz.net 28 Şub 2011 #6 AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) Sunularınız çok güzel hocam.Emeğinize sağlık....Teşekkürler...
AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) Sunularınız çok güzel hocam.Emeğinize sağlık....Teşekkürler...
S sosmaster Çalışkan Üye Üye Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 196 Puanları 18 Konum izmir 28 Şub 2011 #7 AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) Bencede çok başarılı bir çalışma,ellerinize,emeğinize sağlık.
AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) Bencede çok başarılı bir çalışma,ellerinize,emeğinize sağlık.
K keçi Üye Üye Katılım 16 Eyl 2007 Mesajlar 30 Puanları 6 Konum kırıkkale 1 Mar 2011 #8 AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) çalışmalarınızı çok takdir ediyorum bilgiyi çok güzel sunuyorsunuz Teşekkürler.
AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) çalışmalarınızı çok takdir ediyorum bilgiyi çok güzel sunuyorsunuz Teşekkürler.
F fachiku "bazen görünen gerçeğin ta kendisi olmayabilir..." Üye Katılım 28 Mar 2007 Mesajlar 134 Puanları 28 Yaş 125 Konum Ordu, Çaybaşı-Ünye 3 Mar 2011 #9 AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) HOCAM, slaytınızı çok beğendim.. emeğinize elinize sağlık. çok güzel olmuş..
AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) HOCAM, slaytınızı çok beğendim.. emeğinize elinize sağlık. çok güzel olmuş..
M murohan Yeni Üye Üye Katılım 2 Mar 2011 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 125 Konum SARAYKENT 3 Mar 2011 #10 AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) erdogangul' Alıntı: YORUMLARINIZI BEKLİYORUM Kİ,BUNDAN SONRA Kİ ÇALIŞMALARIMDA ÖLÇÜ OLSUN... Genişletmek için tıkla ...
AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) erdogangul' Alıntı: YORUMLARINIZI BEKLİYORUM Kİ,BUNDAN SONRA Kİ ÇALIŞMALARIMDA ÖLÇÜ OLSUN... Genişletmek için tıkla ...