Cumali Güler zalatar Moderatör Katılım 17 Nis 2008 Mesajlar 2,466 Puanları 283 Konum adana 28 Mar 2012 #1 arkadaşlar öğrencilere ders notu ile birlikte etkinliği dağıtıp kağıdın içerisinden cevapları bulmasını sağlıyorum. faydalı olaması dileğiyle. ders notu için Narin hocama tesekkur ederim. Ekli dosyalar Atatürk’ten Sonra Türkiye OKU-BUL by_zalatar.rar Atatürk’ten Sonra Türkiye OKU-BUL by_zalatar.rar 146.2 KB · Görüntüleme: 2,590
arkadaşlar öğrencilere ders notu ile birlikte etkinliği dağıtıp kağıdın içerisinden cevapları bulmasını sağlıyorum. faydalı olaması dileğiyle. ders notu için Narin hocama tesekkur ederim.
E Enes M.Y. Yeni Üye Üye Katılım 9 May 2016 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 125 Konum konya 9 May 2016 #2 Atatürkten Sonra Türkiye: İkinci Dünya Savaşı ve Sonrası OKU-BUL Cumali Güler' Alıntı: arkadaşlar öğrencilere ders notu ile birlikte etkinliği dağıtıp kağıdın içerisinden cevapları bulmasını sağlıyorum. faydalı olaması dileğiyle. ders notu için Narin hocama tesekkur ederim. Genişletmek için tıkla ... Cumali Güler' Alıntı: arkadaşlar öğrencilere ders notu ile birlikte etkinliği dağıtıp kağıdın içerisinden cevapları bulmasını sağlıyorum. faydalı olaması dileğiyle. ders notu için Narin hocama tesekkur ederim. Genişletmek için tıkla ...
Atatürkten Sonra Türkiye: İkinci Dünya Savaşı ve Sonrası OKU-BUL Cumali Güler' Alıntı: arkadaşlar öğrencilere ders notu ile birlikte etkinliği dağıtıp kağıdın içerisinden cevapları bulmasını sağlıyorum. faydalı olaması dileğiyle. ders notu için Narin hocama tesekkur ederim. Genişletmek için tıkla ... Cumali Güler' Alıntı: arkadaşlar öğrencilere ders notu ile birlikte etkinliği dağıtıp kağıdın içerisinden cevapları bulmasını sağlıyorum. faydalı olaması dileğiyle. ders notu için Narin hocama tesekkur ederim. Genişletmek için tıkla ...
M mahmuttuncer Yeni Üye Üye Katılım 23 Nis 2018 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 25 Konum istanbul 23 Nis 2018 #3 nasıl slayt indiriliyorrr ?
Y Yusufkeremoyur Yeni Üye Üye Katılım 22 Nis 2018 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 48 Konum Kutahya 25 Nis 2018 #4 Teşekkürler hocam