erkanisanmaz Site Yöneticisi Yönetici Admin Katılım 21 Ocak 2007 Mesajlar 9,424 Puanları 683 Yaş 49 Konum Denizli Web sitesi www.sosyalbilgiler.biz 9 Mar 2007 #1 Atatürk'ün hayatını anlatan 10 Kasım'da Gözterilebilecek Güzel bir Flaş uygulaması Sunuyu Buradan indir
Atatürk'ün hayatını anlatan 10 Kasım'da Gözterilebilecek Güzel bir Flaş uygulaması Sunuyu Buradan indir
U urruh Üye Üye Katılım 18 Mar 2007 Mesajlar 14 Puanları 3 Konum adana 5 Kas 2007 #2 Atatürk swf Erkan hocam bu dosya swf uzantılı. Nasıl çalıştıracağımız söylersen çok sevinirim. Öğrencilere göstermeyi çok istiyorum. Teşekkürler
Atatürk swf Erkan hocam bu dosya swf uzantılı. Nasıl çalıştıracağımız söylersen çok sevinirim. Öğrencilere göstermeyi çok istiyorum. Teşekkürler
Z ziyaaydin Bilgi paylaştıkca güzeldir. Üye Katılım 17 Mar 2007 Mesajlar 1 Puanları 1 Konum Zonguldak Web sitesi www.sosyalcimiz.com 2 Eyl 2008 #3
Ü üfürükten teyya Yeni Üye Üye Katılım 14 Ocak 2009 Mesajlar 1 Puanları 1 Konum sivas 14 Ocak 2009 #4 teşkler
A alpha_319 Yeni Üye Üye Katılım 1 Eki 2009 Mesajlar 1 Puanları 1 Konum İzmir 1 Eki 2009 #5 urruh' Alıntı: Erkan hocam bu dosya swf uzantılı. Nasıl çalıştıracağımız söylersen çok sevinirim. Öğrencilere göstermeyi çok istiyorum. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Sevgili hocam neyle açacagınızı bilmediğiniz her dosyayı internet explore ile açabilirsiniz.. Swf için Gom Player ı kullanabilirsiniz..
urruh' Alıntı: Erkan hocam bu dosya swf uzantılı. Nasıl çalıştıracağımız söylersen çok sevinirim. Öğrencilere göstermeyi çok istiyorum. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Sevgili hocam neyle açacagınızı bilmediğiniz her dosyayı internet explore ile açabilirsiniz.. Swf için Gom Player ı kullanabilirsiniz..