Atatürk İlkelerinin Anlamı ve Anahtar Kavramlar-TABLO
Yine de nereden aldığımı tam olarak hatırlamıyorum ama öğretmen37 rumuzunu asla hatırlamıyorum...Kaldı ki bu bilgiler niye sadece size ait olsun ki...Herkes internet ortamında, kitaplarda buna benzer yüzlerce örnek bulabilir...
Benim tamamen kendime ait paylaşımlarım yüzlerce sitede dolaşıyor...Bir gün çıkıp ta böyle ifadeler kullanmadım...Çok yazık...
Sayın hocam, ben bu tabloyu geçen yıl hazırladım...Hazırlarken kullandığım bilgileri gökten zembille indirmedim, kendimden de ihdas etmedim...İnternetten aldığım bilgileri kullanarak bu tabloyu hazırladım...Sanırım değerli Hocam Şeyhmus Yüce'nin paylaşımlarıydı...altinoz37' Alıntı:Öğretmen 37 ismi ile 28 şubat 2013 de siteye koyduğum tablo ... altına zeki doğan yazıp paylaşmak yerine keşke ismimi silmeseydiniz zeki doğan hocam ... çocuklara akademik dürüstlük ile bilgi hırsızlığını anlatırken bu örneği vereceğim artık
Yine de nereden aldığımı tam olarak hatırlamıyorum ama öğretmen37 rumuzunu asla hatırlamıyorum...Kaldı ki bu bilgiler niye sadece size ait olsun ki...Herkes internet ortamında, kitaplarda buna benzer yüzlerce örnek bulabilir...
Benim tamamen kendime ait paylaşımlarım yüzlerce sitede dolaşıyor...Bir gün çıkıp ta böyle ifadeler kullanmadım...Çok yazık...