T takatukakurnaz Üye Üye Katılım 25 Nis 2014 Mesajlar 15 Puanları 3 Konum muş 11 Ara 2019 #1 arakadaşlar sosyal bilgiler öğretmeni olarak diplomamız da yan alan yazıyorsa bu yan alana geçiş yapabiliyor muyuz? net bir yorum bulamadım
arakadaşlar sosyal bilgiler öğretmeni olarak diplomamız da yan alan yazıyorsa bu yan alana geçiş yapabiliyor muyuz? net bir yorum bulamadım
E eskoli01 Üye Üye Katılım 10 Eki 2007 Mesajlar 13 Puanları 3 Konum erzurum 11 Ara 2019 #2 yan alana geçiş yapılmıyor hocam.Sadece diplomada yazan alana geçebilirsiniz.
T teasaslantas Yeni Üye Üye Katılım 1 Ara 2014 Mesajlar 3 Puanları 1 Konum osmaniye 11 Ara 2019 #3 sosyal bilgiler alanı birden fazla alana kaynaklık ettiği için tarih yada coğrafyaya geçiş yapabiliyorsunuz diye biliyorum.
sosyal bilgiler alanı birden fazla alana kaynaklık ettiği için tarih yada coğrafyaya geçiş yapabiliyorsunuz diye biliyorum.
oguz139 Aktif Üye Üye Katılım 16 Ara 2010 Mesajlar 89 Puanları 38 Yaş 125 Konum Uşak 20 Ara 2019 #4 teasaslantas' Alıntı: sosyal bilgiler alanı birden fazla alana kaynaklık ettiği için tarih yada coğrafyaya geçiş yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Maalesef alan değiştiremiyoruz
teasaslantas' Alıntı: sosyal bilgiler alanı birden fazla alana kaynaklık ettiği için tarih yada coğrafyaya geçiş yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... Maalesef alan değiştiremiyoruz