alan deiğsikliği

uğur gülcan

Yeni Üye
Üye
merhabalar sevgili atanmış yada sosyal bilgiler dersi aday öğretmenleri çok uzun zamandır bu sitenin üyesiyim birçok konuda bu siteden yararlandım bunun için emeği gecen herkese tesekkur ederim. aklıma takılan bır soru var ben atama bekleyen bı sosyal bilgiler öğretmeniyim bu aralar bırcok forum sıtesınde alan değisikliği ile ilgili bilgi var ve sınıfcıların birçogunun özellikle sosyal bilgiler öğretmenliğine gecirileceği söylentileri dolasıyor bu sebepten dolayı bızım kontenjanlarımızın az olacağı soylenıyor.özellikle memurlar. nette bu konu hakkında bircok rıvayet var ve benım gıbı bırcok atama bekleyen sosyalcılerın moralını bozuyor. bu konu hakkında en samımı cevabı sızlerın vereceğine ınanarak buraya yazdım bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim

axi60

Yeni Üye
Üye
alan deiğsikliği

Kardeş öncelikle inşallah en kısa sürede muradına erer ve atanırsın. Alan değişikliği konusu tam bir rezalet desem az gelir. ama maalesef gerçek şu 12 yıllık kesintisiz eğitim sistemi sonrası norm fazlası olan sınıf öğretmenlerini eritmek için 40 bin civarında sınıfçıya alan değişikliği hakkı verildi. Bunların 2728 tanesi sosyale geçti. Benim görev yaptığım 12bn nüfuslu ilçeye ise 2 tane sınıfçı sosyale geçti.

Şeyhmus Yüce

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
alan deiğsikliği

Uğur hocam, doğrudur 3000 civarı sınıf öğretmeni sosyale geçti. Ancak bu Türkiye'deki Sosyalci ihtiyacını bitirmedi. Hele bu yıl 40 Bin alınacağını göz önüne alırsak, sizin şansınızın hala fazla olduğu anlamına gelir. Bu yıl olmasa da pes etmeyin.

Cumali Güler

zalatar
Moderatör
alan deiğsikliği

alan değişikliği hangi alana geçerse geçsin mağduriyeti beraberinde getiriyor.atanan ve atanmayan tüm sosyalciler mağdur.il içi ve il dışı sosyal atama puanlar ve ilk atama da ki atananlar bunun en güzel örneği