Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı

Emeği geçen hocalarım sonsuz teşekkürler.Bizleri yazdırma derdinden kurtardınız.Akıllı tahtadan işliyorum öğrencilerim hayranlıkla takip ediyor ve çok güzel kavrıyorlar.Görseller şahane konuya yaklaşım mükemmel.EN ÖNEMLİSİ BİZZAT DERSE GİREN ÖĞRENCİYİ TANIYAN ÖĞRETMENLERİN BU ESERİ YAZMIŞ OLMALARI.

EREGLİ' Alıntı:
Emeği geçen hocalarım sonsuz teşekkürler.Bizleri yazdırma derdinden kurtardınız.Akıllı tahtadan işliyorum öğrencilerim hayranlıkla takip ediyor ve çok güzel kavrıyorlar.Görseller şahane konuya yaklaşım mükemmel.EN ÖNEMLİSİ BİZZAT DERSE GİREN ÖĞRENCİYİ TANIYAN ÖĞRETMENLERİN BU ESERİ YAZMIŞ OLMALARI.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. Amacımız da buydu. Buna yaklaşmış olmak ya da ulaşmış olmak gurur verici. Elimizden geldiğince kendimizi daha da geliştiriyoruz. Böylece siz zümrelerimize ve öğrencilerimize daha faydalı ürünler çıkartmaya çalışıyoruz.

Hocam emeğinize sağlık.Teşekkürler.

Güzel bir uygulama olmuş,teşk...

çok güzel gerçekten... emeği geçenlere teşekkürler.
bir sorum olacak ünite ve sayfalar arasında kolay geçiş mümkün mü? yeni indirdim de bulamadım böyle bir kısa yol.
mesela tek tek sayfaları ilerlermeden 2. veye 3. üniteye geçiş için kısa yol var mı?

Geri