Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İndirdim sınıfımda kullanıyorum. Bunu hazırlayana ve bu site aracılığıyla faydalanmamıza vesile olanlara minnettarım. Gerçekten harikalar. Ödev kitabı, test kitabı, atölyem kitabı. Hepsi süper.
İndirdim sınıfımda kullanıyorum. Bunu hazırlayana ve bu site aracılığıyla faydalanmamıza vesile olanlara minnettarım. Gerçekten harikalar. Ödev kitabı, test kitabı, atölyem kitabı. Hepsi süper.
GERÇEKTEN SÜPER OLMUŞ SAYIN HOCALARIM BU PROGRAM.BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM BU PROGRAMI BEN ŞİMDİ EVDE BİLGİSAYARIMDA DENEDİM OKULDA DA AKILLI TAHTALARDA HER SINIFTA BİRDE HER DERSTE ÖNCE İNDİRMEYE Mİ ÇALIŞACAĞIM TEŞEKKÜRLER...
Öncelikle teşekkür ederiz ilginiz için. Bir kez indirmeniz yeter ancak kullanacağınız bilgisayar ya da tahtalarda ilk kullanırken size verilen şifreyi girmeniz gerekiyor. Bir kere girdiniz mi ikinci kez girmeye gerek yok.