- Web sitesi
- www.sosyalbilgiler.biz
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı 1, öğretmen ve öğrencilerin erişimine sunuldu.
Bireyin toplumsal sorumluluklarını, millî ve manevi değerleri, adalet, saygı, hak ve sorumluluk bilincini geliştirmeyi amaçlayan bu kaynak; güncellenen öğretim programı hedeflerine uygun etkinlikler ve örnek olaylarla zenginleştirilmiştir. Sosyal Bilgiler alanıyla doğrudan ilişkili kazanımları destekleyen kitap, hem ders içi uygulamalarda hem de bireysel öğrenme süreçlerinde kapsamlı bir rehber niteliği taşımaktadır.
Kitapta Öne Çıkan Başlıklar:
tymm.meb.gov.tr
Bireyin toplumsal sorumluluklarını, millî ve manevi değerleri, adalet, saygı, hak ve sorumluluk bilincini geliştirmeyi amaçlayan bu kaynak; güncellenen öğretim programı hedeflerine uygun etkinlikler ve örnek olaylarla zenginleştirilmiştir. Sosyal Bilgiler alanıyla doğrudan ilişkili kazanımları destekleyen kitap, hem ders içi uygulamalarda hem de bireysel öğrenme süreçlerinde kapsamlı bir rehber niteliği taşımaktadır.
Kitapta Öne Çıkan Başlıklar:
- Temel ahlaki değerler, erdemli birey ve adalet bilinci
- Hak, özgürlük ve vatandaşlık sorumlulukları
- Toplumsal birlik, yardımlaşma ve dayanışma kültürü
- Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli temelli etkinlikler, vaka analizleri ve değerlendirme çalışmaları
Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı-1 - Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Ahlak ve Vatandaşlık Eğitimi Ders Kitabı-1 - Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli