Ağrı-Diyadin-Taşkesen Ortaokulu Sosyal Bilgiler Sergim bana örnek oldunuz teşekkürler
A atatan Üye Üye Katılım 7 Mar 2007 Mesajlar 13 Puanları 1 Konum adana 26 Haz 2013 #21 Ağrı-Diyadin-Taşkesen Ortaokulu Sosyal Bilgiler Sergim bana örnek oldunuz teşekkürler
M.petek_03 Mustafa PETEK Üye Katılım 7 Eki 2012 Mesajlar 345 Puanları 163 Konum Afyonkarahisar Web sitesi www.instagram.com 27 Haz 2013 #22 Ağrı-Diyadin-Taşkesen Ortaokulu Sosyal Bilgiler Sergim Serginiz güzel olmuş. Emeğinize sağlık.
U umut özgül Üye Üye Katılım 8 Eyl 2007 Mesajlar 21 Puanları 1 Konum istanbul 11 Tem 2013 #23 Ağrı-Diyadin-Taşkesen Ortaokulu Sosyal Bilgiler Sergim Sizin ve öğrencilerinizin emeklerine sağlık... Gerçekten güzel çalışmalar sergilenmiş...Tebrik ederim...
Ağrı-Diyadin-Taşkesen Ortaokulu Sosyal Bilgiler Sergim Sizin ve öğrencilerinizin emeklerine sağlık... Gerçekten güzel çalışmalar sergilenmiş...Tebrik ederim...
Y yaseminymisirli Yeni Üye Üye Katılım 11 Kas 2008 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 124 Konum amasya 28 Eyl 2014 #24 Ağrı-Diyadin-Taşkesen Ortaokulu Sosyal Bilgiler Sergim çok güzel emeğinize sağlık.
E ercanvekaya www.sosyalbilgilerdersi.net Üye Katılım 28 Eki 2007 Mesajlar 94 Puanları 18 Konum Bursa-Osmangazi 29 Eyl 2014 #25 Ağrı-Diyadin-Taşkesen Ortaokulu Sosyal Bilgiler Sergim Helal olsun ne demeli ...Bura da keyifler gıcır ama o yoklukta bu güzelllik göz yaşartıcı.. Bende 4 yıl Taşlıçay da çalıştım.Hepinize selam olsun.
Ağrı-Diyadin-Taşkesen Ortaokulu Sosyal Bilgiler Sergim Helal olsun ne demeli ...Bura da keyifler gıcır ama o yoklukta bu güzelllik göz yaşartıcı.. Bende 4 yıl Taşlıçay da çalıştım.Hepinize selam olsun.