ADEY-RİDEF Sorunu
arkadaşlar e-okulda sadece adey öğrenci görüşleri bölümünde yandaki formu basınız öğrencilere dolturtunuz diyor.diğerlerini gerek öğrenciye sorarak gerek siz kafanızdan yapacaksınız..benim görüşüme göre davranış değerlendirmesi öğretmen kanaatiyle yapılacak..genel risk değerlendirmesi bölümünde eviniz kaç odalı falan filan var onlarda çocuğa soracaksınız.fakkaaattt asıl önemli nokta özel riskte sakın çocuğun önüne cinsel tacize uğradığına dair izler varmı gibi soruları vermeyin çünkü öyle sorular var...dediğim gibi e okulda sadece öğrenci görüşlerinin matbu olarak lazım olacağını söylüyor.ben adey anketlerinin çocuğa sormamız gerekenleri bırakarak sadeleştirdim..bazı arkadaşlar 4 sayfa demiş.hayır çocuğun davranışını öğretmen değerlendiri.çocukların önüne nasıl testleri koyduğumuzu kontrol edelim.bizim hocalar bakmadan dağıtıyolardı.cinsel istismar kısmına çocuk ne yazar düşünün artık.lütfen dikkat....birde öğrenci görüşleri 1.kademede ve 2 kademede ayrı sorulardan oluşuyor..diğer bölümler aynı...