Adey(Aşamalı Devamsızlık Yönetimi)-Rita(Risk Takip Kurulu) ?
Arkadaşlar ben bu kursu yaklaşık 1ay önce yapmıştım. İlk üç ders yani birinci bölüm rahatlıkla ve sorunsuzca bitti. Ardından ikinci bölümü de 8 mi 9 mu ne konusu vardı onları da bitirdim. En son sınav uygulamasını da yaptım ve 10 sorunun 10 tanesini doğru yaptım ve bana yazılan cevap şu. Başarısız oldunuz
ve 1. bölüm tamam da 2. bölümün yanında hala tamamlanmadı yazıyor. Bu proje ile ilgilenen kişiye mail attım o da daha sitenin tam olarak oturmadığını bu gibi hataların olacağını söyledi.
SYLAR' Alıntı:Hocam sistem E-Okul gibi, bazen donuyor, bazen ikinci aşamaya geçmiyor, sabırlı olmamız gerekecek, ben adey bölümünü bitirdim, az önce Okullarda Afet ve Acil Durum Yönetimi kursuna da katıldım, sistem sağlıklı çalışmadığı için, Anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor, Hocam durmayalım, durmak yok yola devam![]()
Arkadaşlar ben bu kursu yaklaşık 1ay önce yapmıştım. İlk üç ders yani birinci bölüm rahatlıkla ve sorunsuzca bitti. Ardından ikinci bölümü de 8 mi 9 mu ne konusu vardı onları da bitirdim. En son sınav uygulamasını da yaptım ve 10 sorunun 10 tanesini doğru yaptım ve bana yazılan cevap şu. Başarısız oldunuz