Açılmasını İstediğiniz Bölüm

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

H. AHMET' Alıntı:
Değerli öğretmen arkadaşlar bizler öğretmeniz elbetteki oturmamıza kalkmamıza, konuşmamıza özellikle öğrencilere örnek olması açısından dikkat etmeye çalışıyoruz mümkün olduğunca seviyeyi düşürmemeye çalışıyoruz. Doğrusuda tabiki budur. Şunu söylemek istiyorum mademki bu siteye öğrencilerde girebiliyor türkçenin korunması adına , öğretmenliğin onurunun korunması adına seviyesiz, laobali, sokak ağzı ile olan söz ve konuşmalara özellikle dikkat edip anında tepkimizi koyup uyaralım veya siteden mümkünse hemen atalım. Bize bu yakışır. Hatta işimiz bu dersem yanlış olmaz diye düşünüyorum. Bu kadar faydalı işlerin olduğu bu sitenin onurunu kormakta bize düşer diye düşünüyorum.
hocam elimden geldiğince dediğinizi yapmaya çalşıyorum ama yetişmek mumkun olmuyor kaç mesaj sildim hatırlamıyorum.banlıyoruz öğrenciyi açılır açılmaz hemen aynı şekilde devam ediyor sizde bize yardımcı olursanız sevinirim.rahatsız olduğunuz mesajı pm ile bildirirseniz hemen gereken işlem yapılır

zeki doğan

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
sosyalciniz.net

Erkan Hocam öncelikle duyarlılığınız için çok teşekkür ederim.Özellikle her şeyin (döküman) sanal ortamdan elde edildiği günümüzde biz öğretmenler için çok faydalı bir iş yapıyorsunuz.
Öğrenci Bölümü ayrı olsa bence de çok iyi olacak (Tabi öyle bir imkanınız varsa..)
Mesela geçenlerde sırf dosyayı açamadığı için foruma küfür yazan öğrenciler vardı..Çok üzüldüm...

losara123

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
www.pc-oyunblog.tr.gg

bence burada yaptığımız proje ve performans ödevlerini paylaşalım. Word dosyalırıyla. Sadece performans ödevini kuru kuru veriyorlar biz birşey yapamıyoruz. Bizim Sosyal Dergisi yapacaktık performans ödevi, ben anlayamadım, pek birşey koyamadım yardımcı olsanız. Böyle Sosyal 1. 2. ve 3. üniteyle ilgili ders notu, anlatım, bulmaca, karikatür,test vb. koyacağız da belki hocalar daha iyi bilir. Bende bugün öğretmene gösterdim, o da;" Biraz daha geliştir ve dergi yap arkasına karton koy" dedi

Performans Ödevi Bölümünde yardımcı olurmusunuz?

ryaman

DÜNYA MADEM FÂNİDİR, DEĞMİYOR ALÂKA-İ KALBE...
Üye

Öğretmen hatıraları diye bir bölüm açılabilir mi acaba?

zeki doğan

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
sosyalciniz.net

Arkadaşlar da dile getirmiş ama, mümkün mü bilemiyorum, ögrenci girişi farklı olsa daha iyi olmaz mı?