8.SINIF / TEOG-1 Hazırlık (240 Sayfalık Teog-1'e Yönelik PPT Sunumu (E.GÜL)

hamsilos57

Üye
Üye
marifet iltifata tabidir. şayet bir çalışma varsa, emek varsa karşılığı verilmelidir. bu yıl 8. sınıflara girmediğim için almıyorum. yoksa ne yapar yapar gerekirse okula gider gene alırdım. emeğinize sağlık hocam. bu arada bir kişi olumsuz bir görüş bildirdi diye çalışmadan faydalanmak isteyen arkadaşlara olumsuz cevap vermeyin bence hocam. yorumlara şöyle bir baktım yalnızca bir kişide olumsuz yorum gördüm.

gül yıldız

Yeni Üye
Üye
hocam emeğinizin bir karşılığı olmalı elbette.bende sunuları almak istiyorum nasıl ulaşabiliriz

portakalçiçeği

Yeni Üye
Üye
8.SINIF / TEOG-1 Hazırlık (240 Sayfalık Teog-1'e Yönelik PPT Sunumu (E.GÜL)

Yaz Tatili boyunca emek verdiğim tamamen TEOG-1 'e yönelik (Kazanımlar Üzerinden) PPT SUNUM (85 Mb)
Çalışmam bittiğinde isteyen öğretmenlere 5 TL karşılığında E-Posta üzerinden yollamayı düşünüyorum.
Tüm arkadaşlarıma hayırlı çalışmalar dileği ile...
[email protected]

ukab

Üye
Üye
merhaba hocam. emeğiniz için tebrik ederim. sizi tanımıyorum ve takip etmiyorum bu yüzden yanlış bir şey söylersem kusura bakmayın. yaptığınız çalışmaları ekonomik kazanca dönüştürmek istemeniz gayet normal. ancak bana kalırsa öncelikle kendinizi tanıtmanız ve ispat etmeniz gerekli. bunun için öncelikle yaptığınız çalışmaları ücretsiz olarak burada bulunan arkadaşlarla paylaşıp onların beğeni ve takdirlerini alarak reklamınızı yapmalısınız ki sonra çalışmalarınızı sata bilesiniz. yani aranan insan olmalısınız diye düşünüyorum. iyi çalışmalar.