G gumus10 Yeni Üye Üye Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 48 Konum öğretmen 22 Ocak 2020 #41 ugurbasak47' Alıntı: YENİ SINAV SİSTEMİNE UYGUN SORULAR... BAŞARILAR Genişletmek için tıkla ... teşekkürler uğur bey cevap anahtarını nereden bulabilirim
ugurbasak47' Alıntı: YENİ SINAV SİSTEMİNE UYGUN SORULAR... BAŞARILAR Genişletmek için tıkla ... teşekkürler uğur bey cevap anahtarını nereden bulabilirim
S sedatsumbul Üye Üye Katılım 28 Eyl 2017 Mesajlar 17 Puanları 3 Yaş 37 Konum DİYARBAKIR 1 Mar 2020 #42 ugurbasak47' Alıntı: YENİ SINAV SİSTEMİNE UYGUN SORULAR... BAŞARILAR Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam elinize emeğininize sağlık
ugurbasak47' Alıntı: YENİ SINAV SİSTEMİNE UYGUN SORULAR... BAŞARILAR Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam elinize emeğininize sağlık
D Deniznnnnzzzz Yeni Üye Üye Katılım 21 Mar 2020 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 24 Konum Istanbul 23 Mar 2020 #43 Cevapları çıkarmanızı diliyorum ..
C campus19 Üye Üye Katılım 23 Mar 2007 Mesajlar 16 Puanları 3 Konum istanbul 23 Mar 2020 #44 ugurbasak47' Alıntı: YENİ SINAV SİSTEMİNE UYGUN SORULAR... BAŞARILAR Genişletmek için tıkla ... Emeğinize teşekkürler lakin adinizdan soruları okuyamadim hocam. Keske soruların üzerine yazmasaydiniz adinizi soyadınızı.
ugurbasak47' Alıntı: YENİ SINAV SİSTEMİNE UYGUN SORULAR... BAŞARILAR Genişletmek için tıkla ... Emeğinize teşekkürler lakin adinizdan soruları okuyamadim hocam. Keske soruların üzerine yazmasaydiniz adinizi soyadınızı.
tor Aktif Üye Üye Katılım 6 Nis 2009 Mesajlar 56 Puanları 28 Konum OSMANİYE-Trabzon 23 Mar 2020 #45 Hocam elinize sağlık ama testin tam ortasına gelecek seklide büyük harflerle filigran olması işi bozuyor.
Hocam elinize sağlık ama testin tam ortasına gelecek seklide büyük harflerle filigran olması işi bozuyor.