S senem4b Üye Üye Katılım 18 May 2010 Mesajlar 10 Puanları 3 Konum balıkesir 21 Mar 2019 #6 yasin GÖKÇE' Alıntı: FARKLI TÜRDE SORULARIN OLDUĞU GÜZEL BİR SINAV...YASİN GÖKÇE'DEN...Bir teşekkür Genişletmek için tıkla ... emeğine sağlık öğretmenim olduğu gibi kullanıyorum
yasin GÖKÇE' Alıntı: FARKLI TÜRDE SORULARIN OLDUĞU GÜZEL BİR SINAV...YASİN GÖKÇE'DEN...Bir teşekkür Genişletmek için tıkla ... emeğine sağlık öğretmenim olduğu gibi kullanıyorum
S senem4b Üye Üye Katılım 18 May 2010 Mesajlar 10 Puanları 3 Konum balıkesir 21 Mar 2019 #7 yasin GÖKÇE' Alıntı: FARKLI TÜRDE SORULARIN OLDUĞU GÜZEL BİR SINAV...YASİN GÖKÇE'DEN...Bir teşekkür Genişletmek için tıkla ... öğretmenim 6. sınıflar için hazırladığınız sorularınız var mı paylaşabilir misiniz
yasin GÖKÇE' Alıntı: FARKLI TÜRDE SORULARIN OLDUĞU GÜZEL BİR SINAV...YASİN GÖKÇE'DEN...Bir teşekkür Genişletmek için tıkla ... öğretmenim 6. sınıflar için hazırladığınız sorularınız var mı paylaşabilir misiniz
yasin GÖKÇE Çalışkan Üye Üye Katılım 20 Şub 2007 Mesajlar 405 Puanları 163 Konum gaziantep 21 Mar 2019 #8 senem4b' Alıntı: öğretmenim 6. sınıflar için hazırladığınız sorularınız var mı paylaşabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... hayır hocam,sadece 7.sınıf hafta sonu zamanım olursa olabilir.
senem4b' Alıntı: öğretmenim 6. sınıflar için hazırladığınız sorularınız var mı paylaşabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... hayır hocam,sadece 7.sınıf hafta sonu zamanım olursa olabilir.
yasin GÖKÇE Çalışkan Üye Üye Katılım 20 Şub 2007 Mesajlar 405 Puanları 163 Konum gaziantep 24 Mar 2019 #9 senem4b' Alıntı: öğretmenim 6. sınıflar için hazırladığınız sorularınız var mı paylaşabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... 6.sınıflarda paylaştım hocam
senem4b' Alıntı: öğretmenim 6. sınıflar için hazırladığınız sorularınız var mı paylaşabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... 6.sınıflarda paylaştım hocam
K kralyolu_33 Üye Üye Katılım 5 Eyl 2009 Mesajlar 8 Puanları 3 Konum mersin 24 Mar 2019 #10 Teşekkürler bcnk.