Bize de sınıf bazlı tüm dersleri kapsayacak yani İlkokul öğretmeniyiz sanki hocamhocam branş bazlı istediler bende ona göre hazırladım.
Bize de sınıf bazlı tüm dersleri kapsayacak yani İlkokul öğretmeniyiz sanki hocamhocam branş bazlı istediler bende ona göre hazırladım.
dediğiniz şekilde zor hocam. sınıf rehber öğretmeni olarak öğrencinin diğer kazanımları nasıl edineceklerini bilmeniz zor.Bize de sınıf bazlı tüm dersleri kapsayacak yani İlkokul öğretmeniyiz sanki hocam
Aynen hocam ama Rehberlik hocası orada verilen örneği baz almış sanırım ancak o örnek özel eğitim öğrencisi hocaları içindediğiniz şekilde zor hocam. sınıf rehber öğretmeni olarak öğrencinin diğer kazanımları nasıl edineceklerini bilmeniz zor.
Teşekkür ederim hocam.bir şey söylemedi idare. yalnız zaten bu etkinlik veli merkezli olduğu için veli yaptıracaktır. yanlız etkinliği hazırlamak profesyoneller olan bizlerin işi
kesinlikle özel eğitim öğrenciler için hazırlanmış bir plan . kimse uğraşmak istemiyorAynen hocam ama Rehberlik hocası orada verilen örneği baz almış sanırım ancak o örnek özel eğitim öğrencisi hocaları için