M muratas Çalışkan Üye Üye Katılım 17 Eyl 2010 Mesajlar 2,920 Puanları 133 Konum düzce 15 Nis 2019 #56 hocam 5.sorunun cevabını vakıf olarak düşünüyorum fakat çocuklar bunu dernek olarak da düşünmezler mi emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim
hocam 5.sorunun cevabını vakıf olarak düşünüyorum fakat çocuklar bunu dernek olarak da düşünmezler mi emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim
asosyal14 Çalışkan Üye Üye Katılım 26 Şub 2018 Mesajlar 212 Puanları 163 Yaş 45 Konum izmit 17 Nis 2019 #57 muratas' Alıntı: hocam 5.sorunun cevabını vakıf olarak düşünüyorum fakat çocuklar bunu dernek olarak da düşünmezler mi emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... hocam evet cevap vakıf olacak dernek orada sağlam bir çeldirici isterseniz değiştirebilirsiniz ...
muratas' Alıntı: hocam 5.sorunun cevabını vakıf olarak düşünüyorum fakat çocuklar bunu dernek olarak da düşünmezler mi emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... hocam evet cevap vakıf olacak dernek orada sağlam bir çeldirici isterseniz değiştirebilirsiniz ...
M moda1234 Üye Üye Katılım 7 Mar 2009 Mesajlar 44 Puanları 8 Konum ISTANBUL 2 Mar 2020 #58 Teşekkürler hocam.