Hocam içeriğe ulaşılamıyor hatasını alıyorum?
Rmznts Üye Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 5 Puanları 23 Yaş 31 Konum Sivas - Bingöl 3 Ocak 2021 #16 Hocam içeriğe ulaşılamıyor hatasını alıyorum?
Rmznts Üye Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 5 Puanları 23 Yaş 31 Konum Sivas - Bingöl 3 Ocak 2021 #17 Hocam sunum indirilemiyor bilginiz olsun.
engindemirci Çalışkan Üye Üye Katılım 29 Eki 2007 Mesajlar 490 Puanları 263 Konum Malatya Web sitesi ogretmensosyalbilgiler.wordpress.com 4 Ocak 2021 #18 Rmznts' Alıntı: Hocam sunum indirilemiyor bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla ... Sunucu zorlanıyor diyerek boyutu fazla olan eski dosyalar silinmiş.Benim sunularda bundan nasip almış.Doğru olan yapılmış. Aşağıda yandex linki var oradan indiriniz. Ülkemizin Fiziki Özellikleri.ppsx — Yandex.Disk (yadi.sk)
Rmznts' Alıntı: Hocam sunum indirilemiyor bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla ... Sunucu zorlanıyor diyerek boyutu fazla olan eski dosyalar silinmiş.Benim sunularda bundan nasip almış.Doğru olan yapılmış. Aşağıda yandex linki var oradan indiriniz. Ülkemizin Fiziki Özellikleri.ppsx — Yandex.Disk (yadi.sk)
I izmrli22 Bilgim arttıkça nefsim daha da bükülsün, eğilsin.. Üye Katılım 11 Mar 2009 Mesajlar 8 Puanları 3 Konum Aydın 5 Ocak 2021 #19 Hocam slaytlarınız çok güzel. Özellikle sizin paylaşımlarınızı yoğun olarak tercih ediyorum. Ancak bu slayt indirilemiyor şuan. hata veriyor?
Hocam slaytlarınız çok güzel. Özellikle sizin paylaşımlarınızı yoğun olarak tercih ediyorum. Ancak bu slayt indirilemiyor şuan. hata veriyor?
engindemirci Çalışkan Üye Üye Katılım 29 Eki 2007 Mesajlar 490 Puanları 263 Konum Malatya Web sitesi ogretmensosyalbilgiler.wordpress.com 5 Ocak 2021 #20 izmrli22' Alıntı: Hocam slaytlarınız çok güzel. Özellikle sizin paylaşımlarınızı yoğun olarak tercih ediyorum. Ancak bu slayt indirilemiyor şuan. hata veriyor? Genişletmek için tıkla ... Sunucu kaynaklı sorunlar yaşadıkları için yönetim 10 mb üstü dosyaları sildi.Aşağıda ki yandex linkinden indirebiliriniz. Ülkemizin Fiziki Özellikleri.ppsx — Yandex.Disk (yadi.sk)
izmrli22' Alıntı: Hocam slaytlarınız çok güzel. Özellikle sizin paylaşımlarınızı yoğun olarak tercih ediyorum. Ancak bu slayt indirilemiyor şuan. hata veriyor? Genişletmek için tıkla ... Sunucu kaynaklı sorunlar yaşadıkları için yönetim 10 mb üstü dosyaları sildi.Aşağıda ki yandex linkinden indirebiliriniz. Ülkemizin Fiziki Özellikleri.ppsx — Yandex.Disk (yadi.sk)