6. Sınıf Sosyal Bilgiler Kitabı Yeni Hali

sinanisildak

Üye
Üye

Bugün Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ile görüştüm. Sadece 4 ve 5. sınıf sosyal bilgiler kitapları yeniden yazılıyor. 6,7,8. sınıflar sosyal bilgiler kitapları okutulmaya devam edecek; ama 6 ve 7. sınıflar sosyal bilgiler kitapları içeriklerinde değişiklikler olacak.

Sorusu olan arkadaşlar [email protected]'dan ulaşabilirler.

kezban_caglar

Yeni Üye
Üye

bana 2010 6.sınıfın sosyal bilgiler ders kitabındaki 177.sayfanın ç bölümünüz cevapları lazım
çok acil

sinanisildak

Üye
Üye

Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Başvuru No : 514XXX

Cevap Metni :
KONU:SİNAN IŞILDAK
İLGİ:21.05.2010 Tarih ve 514XXX sayılı yazı.

İlköğretim Sosyal Bilgiler 4 ve 5. sınıf kitaplarının okutulma süresi bittiğinden 2010-2011 Öğretim Yılında yeni hazırlanan ders kitapları kullanılacaktır.
İlköğretim Sosyal Bilgiler 6 adlı ders kitabının yazım çalışmaları ise devam etmekte olup; tespitleriniz ilgili komisyona iletilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederim.

serdelikanli

Üye
Üye

Yeni hazırlanacak çalışma kitaplarında etkinliklerin cevap anahtarlarının öğretmenin elinde olması gerekir diye düşünüyorum. Gerçekten bazı etkinlikler de biz bile zorlanıyoruz. Ayrıca çok fazla etkinlik ders saatine oranla paralel değil. Bir çoğunu yapamıyoruz.
Özellikle cevap anahtarının mutlaka olması lazım...

özlemmmm

Üye
Üye

6 ve 7.sınıf sosyal bilgiler ders kitaplarında çok konu var. 4 ve 5.sosyal bilgiler ders kitaplarına baktıgımızda bomboş çocuk birşey bilmeden 6.sınıfa geliyor .konular agır özellıkle 7.sınıf ders kitabında ve gereksiz birsürü konu var.mesela osmanlının baklavasından bahsediyo.anlatılacak bırsuru konu varken .çok hikayeleştirmişler konuları.ayrıca etkınlıklerı ben hıc yetiştiremiyorum odev veriyorum 40 dakıkada konumu anlatılacak ogrencıye soz hakkımı verılecek yoksa etkınlıklermı yapılacak?ders saatımızde çok az ingilizcenın sbsde puanı bızden dusuk ama ders saatı bızden fazla bunların duzeltılmesını ıstıyorum .