6. sınıf müfredatında değişiklikler DİKKAT!

BENİM ANLADIĞIM BAKANLIKTA BİR TANE ÖĞRETMEN YOK KURMUŞLAR 5 10 KOMİSYON KENDİLERİ ÇALIP KENDİLERİ OYNUYORLAR

İnkılap Tarihi 2 saate düştü, paşalar konuları kısaltıp, eksilteceklerine klavuz kitap da yer alan yardımcı bilgilerde 40 dakikayı 20 dakikaya, 2 ders saati tavsiyesini1 ders saatine indirerek işi hallettiklerini sanıyorlar.

körler sağırlar birbirini ağırlar fatih projesinin sonunda her öğrenciye usb bağlantısı kurarsak konuları dedikleri sürede yetiştiririz ;D

kapkankagan' Alıntı:
körler sağırlar birbirini ağırlar fatih projesinin sonunda her öğrenciye usb bağlantısı kurarsak konuları dedikleri sürede yetiştiririz ;D

Hocam 2007 yılın formatörlük kursunda MEB 7 sınıf kitabının yazarlarından birine sordum. " Bu kitabı 3 saatte sen anlatabilir misin?" diye. Hayır dedi. Neden yazdın dedim. Cevap manidardı. Bunlara demişler Sosyal Bilgiler 4 saat olacak ona göre kitap yazın. Tabi ders saatlerini tayin eden komisyon üyelerinin çoğunluğu Fen kökenli olunca feni 4 saat yapmışlar. Bize de ansiklopedi gibi kitabı itelediler :)

bence amaç sosyal bilinci yok etmek gerisi fasa fiso kabarık kitap boş müfredat koyun sürüsünden farksız yeni nesiller yetişşsin istiyorlar

Geri