6. sınıf müfredatında değişiklikler DİKKAT!

sonics2008

Üye
Üye
Yahu bu nasıl birşeydir arkadaşlar.Meb kafasına göre hiç bildirim yapmadan müfredatla oynuyor.MEB in yeni 6.sınıf kitabında Bilimsel araştırma konusu Atatürk ve iletişim konusu ile birleştirilmiş.Ne alaka ya anlamadım.Başka değişiklik varmı acaba.Görücez bakalım.neler görücez.???

hocam bize bu yıl bir kitap geldi altın yayınlarının evlere şenlik kitap laylaylom kitaba gore ders işle öğrenci 10 net yapamaz bu kitaba onay vren komisyonu tebrik ediyorum ne buyuk emek vermiş!!!!

zaten neyi doğru dürüst yapıyorlar ki bizim dersi kılıçtan geçirmişler 8.sınıflar İnkılap Tarihini nasıl yetiştireceğiz ben anlayamıyorum işin içinden çıkamıyorum konuyu sadece ben anlatsam da çocukları derse hiç katmasamda dedikleri saatte bitiremiyorum Atatürk ün savaştığı cepheleri 40 dakikaya ne kolay sığdırmak çocuğa sadece bilgisini vermeye çalışsan yine yetişmiyo bu kitap bitmezzzzzzz

cumali hocam 1 yıl da ben okuttum altın yayınlarını kitap gerçekten çok kötü ben zaten kitapptan değil sunumlarla dersi götürdüm dediğin gibi bu kitaba bağlı kalsan çocuğa hiç bişey veremezsin

Siz yine şanslıymışsınız. Denizliye şimdiye kadar 1 sefer MEB yayınları geldi.
3 sefer altın yayınları, 2 seferde Gizem yayınları geldi.

Geri