serkandoğan Çalışkan Üye Üye Katılım 31 Ağu 2014 Mesajlar 142 Puanları 63 Konum Kayseri 7 Tem 2020 #6 levent_akkus' Alıntı: Hocam 5 . Sınıfta da burda da link yok şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... tekrar yükledim hocam
levent_akkus' Alıntı: Hocam 5 . Sınıfta da burda da link yok şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... tekrar yükledim hocam
S sceptic Üye Üye Katılım 4 Nis 2007 Mesajlar 19 Puanları 3 Yaş 125 Konum Sakarya 10 Tem 2020 #7 Teşekkürler Hocam emeğinize sağlık
uralaltay69 Üye Üye Katılım 1 Eki 2018 Mesajlar 37 Puanları 28 Yaş 60 Konum Marmaris 12 Tem 2020 #8 serkandoğan' Alıntı: Örnek olarak paylaşılmıştır... Kendinize göre düzenleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür hocam...
serkandoğan' Alıntı: Örnek olarak paylaşılmıştır... Kendinize göre düzenleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür hocam...
tor Aktif Üye Üye Katılım 6 Nis 2009 Mesajlar 58 Puanları 28 Konum OSMANİYE-Trabzon 25 Tem 2020 #9 Elinize sağlık. Hocam programların rapor yazmak için şablonları da elinizde mevcut mu
serkandoğan Çalışkan Üye Üye Katılım 31 Ağu 2014 Mesajlar 142 Puanları 63 Konum Kayseri 25 Tem 2020 #10 tor' Alıntı: Elinize sağlık. Hocam programların rapor yazmak için şablonları da elinizde mevcut mu Genişletmek için tıkla ... Rapor istenmedi o yüzden herhangi bir sablon hazilramadim hocam. Istenirse hazırlarım buradan da paylaşırım büyük ihtimalle ..
tor' Alıntı: Elinize sağlık. Hocam programların rapor yazmak için şablonları da elinizde mevcut mu Genişletmek için tıkla ... Rapor istenmedi o yüzden herhangi bir sablon hazilramadim hocam. Istenirse hazırlarım buradan da paylaşırım büyük ihtimalle ..