E emri Üye Üye Katılım 13 Eyl 2007 Mesajlar 16 Puanları 3 Yaş 125 Konum istanbul 19 Ara 2016 #6 hocam varsa ders planını yayınlarmısınız
I ibnibatuta Yeni Üye Üye Katılım 19 Ocak 2011 Mesajlar 3 Puanları 1 Konum istanbul 19 Ara 2016 #7 julcvk' Alıntı: ARKADAŞLAR 5E MODELİ İLE DERS PLANI HAZIRLAYAN VAR MIDIR İNKILAP TARİHİ DERSİNDEN? Genişletmek için tıkla ...
julcvk' Alıntı: ARKADAŞLAR 5E MODELİ İLE DERS PLANI HAZIRLAYAN VAR MIDIR İNKILAP TARİHİ DERSİNDEN? Genişletmek için tıkla ...
S salih25 Üye Üye Katılım 3 Eyl 2009 Mesajlar 16 Puanları 8 Yaş 125 Konum erzurum 19 Ara 2016 #8 julcvk' Alıntı: ARKADAŞLAR 5E MODELİ İLE DERS PLANI HAZIRLAYAN VAR MIDIR İNKILAP TARİHİ DERSİNDEN? Genişletmek için tıkla ... var büyük taaruz ama henüz bitirmedim bitirince atarım
julcvk' Alıntı: ARKADAŞLAR 5E MODELİ İLE DERS PLANI HAZIRLAYAN VAR MIDIR İNKILAP TARİHİ DERSİNDEN? Genişletmek için tıkla ... var büyük taaruz ama henüz bitirmedim bitirince atarım
M moryelek Üye Üye Katılım 24 Eki 2011 Mesajlar 7 Puanları 3 Konum iSTANBUL 17 Ara 2018 #9 salih25' Alıntı: var büyük taaruz ama henüz bitirmedim bitirince atarım Genişletmek için tıkla ... Hocam bir örnek bize de lazım, ekleyebilirseniz herkes yararlanır. Teşekkürler.
salih25' Alıntı: var büyük taaruz ama henüz bitirmedim bitirince atarım Genişletmek için tıkla ... Hocam bir örnek bize de lazım, ekleyebilirseniz herkes yararlanır. Teşekkürler.
M moryelek Üye Üye Katılım 24 Eki 2011 Mesajlar 7 Puanları 3 Konum iSTANBUL 17 Ara 2018 #10 sosyal-bilgiler' Alıntı: 5E MODELİ ben 7. sınıf osmanlı yeni baskentinde konusunu hazırladım Genişletmek için tıkla ... Bir örnek lazım hocam bize de.
sosyal-bilgiler' Alıntı: 5E MODELİ ben 7. sınıf osmanlı yeni baskentinde konusunu hazırladım Genişletmek için tıkla ... Bir örnek lazım hocam bize de.