arkadaşlar 5. sınıf halk kültürü yıllık planı olan paylaşa bilir mi
S senemm Yeni Üye Üye Katılım 17 Nis 2009 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 124 Konum ankara 9 Eki 2015 #1 arkadaşlar 5. sınıf halk kültürü yıllık planı olan paylaşa bilir mi
erkanisanmaz Site Yöneticisi Yönetici Admin Katılım 21 Ocak 2007 Mesajlar 8,810 Puanları 683 Yaş 48 Konum Denizli Web sitesi www.sosyalbilgiler.biz 9 Eki 2015 #2 5. sınıf halk kültürü yıllık plan Hocam Haftalık Ders Çizelgesine baktığımda Halk Kültürü Dersi sadece 6 ve 7 lerde okutulabileceğini gördüm. Eğer siz dersi veriyorsanız bir yanlışlık var gibi geliyor.
5. sınıf halk kültürü yıllık plan Hocam Haftalık Ders Çizelgesine baktığımda Halk Kültürü Dersi sadece 6 ve 7 lerde okutulabileceğini gördüm. Eğer siz dersi veriyorsanız bir yanlışlık var gibi geliyor.
J juliablack Üye Üye Katılım 5 Eyl 2016 Mesajlar 6 Puanları 3 Yaş 56 Konum ankara 3 Eki 2016 #3 hocam 2016 2017 eğitim öğretim yılında 5.sınıflarda halk kültürü seçilebilir dendi bir bilginiz var mı?henüz derse dair hiç bir döküman gelmedi
hocam 2016 2017 eğitim öğretim yılında 5.sınıflarda halk kültürü seçilebilir dendi bir bilginiz var mı?henüz derse dair hiç bir döküman gelmedi
erkanisanmaz Site Yöneticisi Yönetici Admin Katılım 21 Ocak 2007 Mesajlar 8,810 Puanları 683 Yaş 48 Konum Denizli Web sitesi www.sosyalbilgiler.biz 3 Eki 2016 #4 Hocam sonradan bir genelge filan çıktı mı bilmiyorum.
J juliablack Üye Üye Katılım 5 Eyl 2016 Mesajlar 6 Puanları 3 Yaş 56 Konum ankara 7 Eki 2016 #5 erkanisanmaz' Alıntı: Hocam sonradan bir genelge filan çıktı mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam,sonradan okul idaresi seçmeli derslere bakarken 5.sınıflarda var diyerek seçti ama ttkb de bir şey bulamadım.
erkanisanmaz' Alıntı: Hocam sonradan bir genelge filan çıktı mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam,sonradan okul idaresi seçmeli derslere bakarken 5.sınıflarda var diyerek seçti ama ttkb de bir şey bulamadım.