A aakkar Aktif Üye Üye Katılım 13 Eyl 2007 Mesajlar 77 Puanları 73 Konum istanbul 3 Ocak 2017 #6 sosyal19-38' Alıntı: Tesekkürler hocam. Sorulara bakarken 52. sorunun cevabının yanlış olduğu gözüme çarptı. Cevap C olacak Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam evet cevap C olacak 51 . Sorunun cevabı B 52. Soruya da B yazmışım
sosyal19-38' Alıntı: Tesekkürler hocam. Sorulara bakarken 52. sorunun cevabının yanlış olduğu gözüme çarptı. Cevap C olacak Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam evet cevap C olacak 51 . Sorunun cevabı B 52. Soruya da B yazmışım
A aakkar Aktif Üye Üye Katılım 13 Eyl 2007 Mesajlar 77 Puanları 73 Konum istanbul 3 Ocak 2017 #7 sosyal19-38' Alıntı: Tesekkürler hocam. Sorulara bakarken 52. sorunun cevabının yanlış olduğu gözüme çarptı. Cevap C olacak Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam evet cevap C olacak 51 . Sorunun cevabı B 52. Soruya da B yazmışım
sosyal19-38' Alıntı: Tesekkürler hocam. Sorulara bakarken 52. sorunun cevabının yanlış olduğu gözüme çarptı. Cevap C olacak Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam evet cevap C olacak 51 . Sorunun cevabı B 52. Soruya da B yazmışım
A aakkar Aktif Üye Üye Katılım 13 Eyl 2007 Mesajlar 77 Puanları 73 Konum istanbul 3 Ocak 2017 #8 Evet hocam yanlış yazmışım Cevap C üsteki sorunun cevabını yazmışım. 6.ve 7. Sınıflarında çıkmış sorularını hazırlamıştım. Tavsiye ederim. sosyal19-38' Alıntı: Tesekkürler hocam. Sorulara bakarken 52. sorunun cevabının yanlış olduğu gözüme çarptı. Cevap C olacak Genişletmek için tıkla ...
Evet hocam yanlış yazmışım Cevap C üsteki sorunun cevabını yazmışım. 6.ve 7. Sınıflarında çıkmış sorularını hazırlamıştım. Tavsiye ederim. sosyal19-38' Alıntı: Tesekkürler hocam. Sorulara bakarken 52. sorunun cevabının yanlış olduğu gözüme çarptı. Cevap C olacak Genişletmek için tıkla ...
A aakkar Aktif Üye Üye Katılım 13 Eyl 2007 Mesajlar 77 Puanları 73 Konum istanbul 3 Ocak 2017 #9 Evet hocam yanlış yazmışım Cevap C üsteki sorunun cevabını yazmışım. 6.ve 7. Sınıflarında çıkmış sorularını hazırlamıştım. Tavsiye ederim. sosyal19-38' Alıntı: Tesekkürler hocam. Sorulara bakarken 52. sorunun cevabının yanlış olduğu gözüme çarptı. Cevap C olacak Genişletmek için tıkla ...
Evet hocam yanlış yazmışım Cevap C üsteki sorunun cevabını yazmışım. 6.ve 7. Sınıflarında çıkmış sorularını hazırlamıştım. Tavsiye ederim. sosyal19-38' Alıntı: Tesekkürler hocam. Sorulara bakarken 52. sorunun cevabının yanlış olduğu gözüme çarptı. Cevap C olacak Genişletmek için tıkla ...