4+4+4 kasaba okullarını kapatıp imam hatipleri coşturur mu?

Ö

öğretmen37

Misafir
Ziyaretçi

İmam hatip liselerinden korkan arkadaşlar o liselerden o kadar korkmayın. Zaten onların açılış amacı düzene uygun din görevlileri yetiştirmek. o okulların önü açılmadığında insanlar çözümü cemeatlerde arıyor. ne yazık ki bunların içinde adnan oktarı bile şeyh edinenler var.

Aysenur83

Üye
Üye

Hocalarım konunun açılış başlığına bakarsanız direkt imam hatiplere yönelik yazılmış. Sadece imam hatip değil, diğer meslek liselerine giden öğrenci sayısı da artacaktır. Niye her şeyde bir imam hatip düşmanlığı? Ben de okudum İmam hatipte, hem de 6 sene. Ne oldu şimdi ben çocuklara atalarını, tarihini, Atatürk'ü öğretmiyor muyum? Ülkeyi mi bölüyorum? Vatan haini mi yetiştiriyorum? Başlığa bakın ya! İnsan sinirlenmesin de ne yapsın? Yazıyorsanız sadece eğitim sistemimize uygun olmadığını, gelecek nesiller için uygun olmadığını yazın. Ama neden illaki bir imam hatip? Diğer meslek liselerinin önü açılmayacak mı şimdi yani? Keşke bütün okullarımızdaki çocuklarımız vatanına, milletine, dinine hayırlı bir evlat olarak yetişse. Geleceğimiz güzel şekillense. Yeter artık başka şeyler üzerinden yapın şu eleştirlerinizi. İmam Hatip diye bir kısır döngüye kapılıp kalmayın artık!

tuncay59

İSTANBUL/ Beykoz
Üye
Toplum 10 yaşından itibaren ayrıştırılmaya çalışılıyor.Siyasetçiler eğitimi eğitimcilere bıraksın.Küçük çocukları siyasi ideolojilere alet etmesinler.Kesintisiz 8 yıllık eğitime devam edilmeli...

timur07

Çalışkan Üye
Üye

zorunlu eğitim saçmalık bi kere 12 yıl ne yapacak öğrenci ,zorunlu 5 yıl yeter 5 yıldan sonra isteyen istediği okula gidebilmeli

sadaret

Üye
Üye

İnsanlara zorla hiç birşeyi dayatamazsın.Herkes çocuğunu istediği dünya görüşüne göre yetiştirir.İmam hatipler coşabilir de bundan sanane.Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullardan bahsediyoruz.Sanki yasadışı örgütten bahsediyorsun.Milli Eğitim personeli olarak uygun görüldüğü şekilde hizmet vermek yükümlülüğündesin.Mevcut hükümet her kimse anayasaya ve kanunlara uygun olarak yürütme yetkisini kullanma tasarrufuna sahip.Bizler de her halta muhalefet olmadan çizilen programı uygulamakla mükellef MEMURLARIZ...Bir bardak suda fırtına koparmanın alemi yok.Forumda her tür eğitim kurumundan mezun kişiler bulunabilir.Başlıklarınızı açarken bu konuda duyarlı olmanızı tavsiye ederim.