4+4+4 kasaba okullarını kapatıp imam hatipleri coşturur mu?

tuncay59

İSTANBUL/ Beykoz
Üye
Yeni sistem ikinci 4 yıl eğitimi özellikle Anadolu da imam hatipleri coşturur.İkinci kademede öğrenciyi mumla ararız artık.

Aysenur83

Üye
Üye

Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Millet İmam Hatip diye ölmüyor her yerde. Hem kim nereyi isterse o okulu tercih etme hakkına sahip olmalı bence. Ben de orta okul ve liseyi İmam Hatip'te okumuş birisi olarak bu liselere bu kadar kafayı takmanızı da anlamıyorum. Korkularınız fazlasıyla yersiz ve saçma. Merak etmeyin öğrenciler sel olup akmaz...

tuncay59

İSTANBUL/ Beykoz
Üye
Eğitimde köklü ve maksatlı değişikliğe gidiliyor,bizim forumdaki eğitimcilerin umurunda değil.En çok yorum yapması gereken eğitimciler olmalı oysa.Siz birkaç sunum yazı falan gönderin birbirinize, bulmaca çözün, hal hatır sorun.Birileri de sitemi ideolojileri doğrultusunda rahatlıkla değiştirsin.Sizlerden sorgulayan öğrenci yetişecek ha,gülerim ben buna....

oguz139

Aktif Üye
Üye

İmam Hatiplerden neden korkuyorsunuz? Oralara giden kişiler de bizim çocuklarımız bizim evlatlarımız. Lütfen ayrım yapmayalım

kuantum

Üye
Üye

coşturur.. amaçta bu zaten. kanun tasarsını veren ve hazırlayan 5 tane millet vekili kimler inceleyin akp nin 5 tane gurup başkan vekili canikli vs.. hiç biri eğitimci değil iki siyasal bilgiler, 1 hukuk bir iktisatçı bir de ilahiyatçı vekillerdir. tasarıyı bakanlık dahi değil vekiller hazırlamıştır ve bu kişilerin eğitimle alakası yok. sizce bu kanunun amacı eğitimi geliştirmek kalkındırmak daha iyi hale getirmek midir?? iyi uykular türkiye diyorum buna inanıyorsanız.