Hocam ben bu sınavı yaptım bana acil cevap anahtarı [email protected], gonderebilirmisiniz
böyle bir mail adresini kabul etmiyor sistemHocam ben bu sınavı yaptım bana acil cevap anahtarı [email protected], gonderebilirmisiniz
SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: 3. ve ağırlıklı olarak 4. ünitenin kazanımlarını içine alan bir sınavdır. (4. Ünitenin son konusu dahil)
D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır.
Çoktan seçmeli sorular ise MEB 2021-2022 Ocak-Mart ayı örnek soruları alınarak hazırlanmıştır.
NOT: Aynı şekilde tüm sınıflar düzeyinde beceri temelli soruları da içine alan sınavlar hazırladım. Yorumlarınıza açığım. Bir duayı çok görmeyin. Faydalı olması dileğiyle...
ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK HOCAM CEVAP ANAHTARI VARMI ?SINAV İÇERİĞİ HAKKINDA: 3. ve ağırlıklı olarak 4. ünitenin kazanımlarını içine alan bir sınavdır. (4. Ünitenin son konusu dahil)
D/Y, Boşluk Doldurma ve Eşleştirme soruları tarafıma aittir ve daha çok MEB yayınları kitabı örnek alınmıştır.
Çoktan seçmeli sorular ise MEB 2021-2022 Ocak-Mart ayı örnek soruları alınarak hazırlanmıştır.
NOT: Aynı şekilde tüm sınıflar düzeyinde beceri temelli soruları da içine alan sınavlar hazırladım. Yorumlarınıza açığım. Bir duayı çok görmeyin. Faydalı olması dileğiyle... Selamlar...