L LAZURİ_MUELİM Üye Üye Katılım 2 Eyl 2020 Mesajlar 8 Puanları 3 Yaş 39 Konum Edirne 2 Eyl 2020 #1 Talim Terbiye Kurulu Öğretim Programlarından yararlanarak ünite,konu, kazanım olarak hazırladım.Umarım işinize yarar. Ekli dosyalar TELAFİ PLANLARI.docx TELAFİ PLANLARI.docx 24.8 KB · Görüntüleme: 2,584
Talim Terbiye Kurulu Öğretim Programlarından yararlanarak ünite,konu, kazanım olarak hazırladım.Umarım işinize yarar.
M mitoloji Üye Üye Katılım 21 Mar 2007 Mesajlar 14 Puanları 3 Konum hatay 2 Eyl 2020 #2 LAZURİ_MUELİM' Alıntı: Talim Terbiye Kurulu Öğretim Programlarından yararlanarak ünite,konu, kazanım olarak hazırladım.Umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler hocam
LAZURİ_MUELİM' Alıntı: Talim Terbiye Kurulu Öğretim Programlarından yararlanarak ünite,konu, kazanım olarak hazırladım.Umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler hocam
L LAZURİ_MUELİM Üye Üye Katılım 2 Eyl 2020 Mesajlar 8 Puanları 3 Yaş 39 Konum Edirne 3 Eyl 2020 #3 mitoloji' Alıntı: Çok teşekkürler hocam Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam işinize yaradıysa ne mutlu.
mitoloji' Alıntı: Çok teşekkürler hocam Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam işinize yaradıysa ne mutlu.
A aragorn legolas Üye Üye Katılım 9 Kas 2011 Mesajlar 9 Puanları 3 Konum ANKARA 3 Eyl 2020 #4 Öğretmenim emeğinize sağlık. Teşekkürler.
L LAZURİ_MUELİM Üye Üye Katılım 2 Eyl 2020 Mesajlar 8 Puanları 3 Yaş 39 Konum Edirne 3 Eyl 2020 #5 aragorn legolas' Alıntı: Öğretmenim emeğinize sağlık. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam.
aragorn legolas' Alıntı: Öğretmenim emeğinize sağlık. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam.