L licardo35 Yeni Üye Üye Katılım 24 Eyl 2014 Mesajlar 1 Puanları 3 Yaş 124 Konum izmir 7 Eyl 2019 #26 teşekkürler
D denmark Üye Üye Katılım 12 Şub 2008 Mesajlar 35 Puanları 8 Yaş 124 7 Eyl 2019 #27 Teşekkür ederim ,emeğinize sağlık hocam
M mithat27 Yeni Üye Üye Katılım 16 Ara 2012 Mesajlar 4 Puanları 3 Yaş 124 Konum gaziantep 8 Eyl 2019 #28 alrzagny' Alıntı: Yeni ara tatillerle beraber düzenlenen özenle hazırlanmış yıllık plan!!! Her kazanıma da değerlendirme uygulamaları yakında!!! Takipte kal !!! Genişletmek için tıkla ... alrzagny' Alıntı: Yeni ara tatillerle beraber düzenlenen özenle hazırlanmış yıllık plan!!! Her kazanıma da değerlendirme uygulamaları yakında!!! Takipte kal !!! Genişletmek için tıkla ...
alrzagny' Alıntı: Yeni ara tatillerle beraber düzenlenen özenle hazırlanmış yıllık plan!!! Her kazanıma da değerlendirme uygulamaları yakında!!! Takipte kal !!! Genişletmek için tıkla ... alrzagny' Alıntı: Yeni ara tatillerle beraber düzenlenen özenle hazırlanmış yıllık plan!!! Her kazanıma da değerlendirme uygulamaları yakında!!! Takipte kal !!! Genişletmek için tıkla ...
M mithat27 Yeni Üye Üye Katılım 16 Ara 2012 Mesajlar 4 Puanları 3 Yaş 124 Konum gaziantep 8 Eyl 2019 #29 Emeğinize sağlık teşekkürler hocam
alrzagny Üye Üye Katılım 18 Eki 2016 Mesajlar 38 Puanları 103 Yaş 35 Konum Bursa 8 Eyl 2019 #30 heja' Alıntı: Düzenlemeyi etkinleştir dedim ama üstteki okulun adını değiştiremiyorum. lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... o bir üst yazı yazını üzerine çift tıklarsanız düzeltebilirsiniz. İyi günler dilerim.
heja' Alıntı: Düzenlemeyi etkinleştir dedim ama üstteki okulun adını değiştiremiyorum. lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... o bir üst yazı yazını üzerine çift tıklarsanız düzeltebilirsiniz. İyi günler dilerim.