Gençer Ahmet Üye Üye Katılım 3 Eki 2018 Mesajlar 38 Puanları 38 Yaş 45 Konum Hatay 5 Eyl 2019 #6 Hocam konular da uyuşmuyor.
Z zeki doğan Çalışkan Üye Üye Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 3,912 Puanları 363 Yaş 125 Konum adana Web sitesi sosyalciniz.net 5 Eyl 2019 #7 Gençer Ahmet' Alıntı: Hocam konular da uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla ... Yeni kitap elinize geçti mi hocam... Bende kitap yok, geçen yılın planını esas aldım... Konuları eklemek gerekir o zaman...
Gençer Ahmet' Alıntı: Hocam konular da uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla ... Yeni kitap elinize geçti mi hocam... Bende kitap yok, geçen yılın planını esas aldım... Konuları eklemek gerekir o zaman...
M mitoloji Üye Üye Katılım 21 Mar 2007 Mesajlar 14 Puanları 3 Konum hatay 8 Eyl 2019 #8 Yeni kitap zeki doğan' Alıntı: Yeni kitap elinize geçti mi hocam... Bende kitap yok, geçen yılın planını esas aldım... Konuları eklemek gerekir o zaman... Genişletmek için tıkla ... Yeni kitap eba'da var Zeki hocam. Ders içerikleri bölümünde 7. sınıf dersleri içerisinde mevcut
Yeni kitap zeki doğan' Alıntı: Yeni kitap elinize geçti mi hocam... Bende kitap yok, geçen yılın planını esas aldım... Konuları eklemek gerekir o zaman... Genişletmek için tıkla ... Yeni kitap eba'da var Zeki hocam. Ders içerikleri bölümünde 7. sınıf dersleri içerisinde mevcut
Z zeki doğan Çalışkan Üye Üye Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 3,912 Puanları 363 Yaş 125 Konum adana Web sitesi sosyalciniz.net 8 Eyl 2019 #9 mitoloji' Alıntı: Yeni kitap Yeni kitap eba'da var Zeki hocam. Ders içerikleri bölümünde 7. sınıf dersleri içerisinde mevcut Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam...
mitoloji' Alıntı: Yeni kitap Yeni kitap eba'da var Zeki hocam. Ders içerikleri bölümünde 7. sınıf dersleri içerisinde mevcut Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam...
Z zeki doğan Çalışkan Üye Üye Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 3,912 Puanları 363 Yaş 125 Konum adana Web sitesi sosyalciniz.net 13 Eyl 2019 #10 PLANI GÜNECELLEDİM ARKADAŞLAR...