alrzagny Üye Üye Katılım 18 Eki 2016 Mesajlar 38 Puanları 103 Yaş 35 Konum Bursa 12 Eyl 2018 #6 Nur çiftçi' Alıntı: Indiriyorum hocam dosya açılmiyor diyor. Nasil duzeltebilirim bu durumu Genişletmek için tıkla ... Hocam okul bilgisayarıysa engelliyor olabilir indirilen dosyayı ya da word sürümleri farklı olabilir.
Nur çiftçi' Alıntı: Indiriyorum hocam dosya açılmiyor diyor. Nasil duzeltebilirim bu durumu Genişletmek için tıkla ... Hocam okul bilgisayarıysa engelliyor olabilir indirilen dosyayı ya da word sürümleri farklı olabilir.
alrzagny Üye Üye Katılım 18 Eki 2016 Mesajlar 38 Puanları 103 Yaş 35 Konum Bursa 12 Eyl 2018 #7 Nur çiftçi' Alıntı: Indiriyorum hocam dosya açılmiyor diyor. Nasil duzeltebilirim bu durumu Genişletmek için tıkla ... Hocam okul bilgisayarıysa engelliyor olabilir indirilen dosyayı ya da word sürümleri farklı olabilir.
Nur çiftçi' Alıntı: Indiriyorum hocam dosya açılmiyor diyor. Nasil duzeltebilirim bu durumu Genişletmek için tıkla ... Hocam okul bilgisayarıysa engelliyor olabilir indirilen dosyayı ya da word sürümleri farklı olabilir.
N NUR3528 Üye Üye Katılım 28 Şub 2017 Mesajlar 24 Puanları 3 Yaş 57 Konum Giresun 14 Eyl 2018 #8 çok beğendim .emeğinize sağlık.yalnız yöntem-teknik ile araç-gereç bölümü yok.idare de bu bölümü mutlaka istiyor.
çok beğendim .emeğinize sağlık.yalnız yöntem-teknik ile araç-gereç bölümü yok.idare de bu bölümü mutlaka istiyor.
N NUR3528 Üye Üye Katılım 28 Şub 2017 Mesajlar 24 Puanları 3 Yaş 57 Konum Giresun 14 Eyl 2018 #9 çok beğendim .emeğinize sağlık.yalnız yöntem-teknik ile araç-gereç bölümü yok.idare de bu bölümü mutlaka istiyor.
çok beğendim .emeğinize sağlık.yalnız yöntem-teknik ile araç-gereç bölümü yok.idare de bu bölümü mutlaka istiyor.
alrzagny Üye Üye Katılım 18 Eki 2016 Mesajlar 38 Puanları 103 Yaş 35 Konum Bursa 14 Eyl 2018 #10 NUR3528' Alıntı: çok beğendim .emeğinize sağlık.yalnız yöntem-teknik ile araç-gereç bölümü yok.idare de bu bölümü mutlaka istiyor. Genişletmek için tıkla ... Bir daha ki sefere ona da dikkat ederim hocam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim
NUR3528' Alıntı: çok beğendim .emeğinize sağlık.yalnız yöntem-teknik ile araç-gereç bölümü yok.idare de bu bölümü mutlaka istiyor. Genişletmek için tıkla ... Bir daha ki sefere ona da dikkat ederim hocam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim