2015 Seminer Çalışmaları

Performans

Çalışkan Üye
Üye
• Örnek Olay ve Uygulamalarından Yola Çıkarak Öğretmen Deneyimleri Semineri tıklayınız

• Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği (Son Değişiklik) indirmek için tıklayınız

• Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Çocuk Kulüpleri Yönergesi tıklayınız

• Okul öncesi, ilkokul 1 ve ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin okula uyumları tıklayınız

• Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları için geliştirilen Donatım Standartları (Kılavuz Kitabı) tıklayınız

• Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları (Kurum Standartları) raporları tıklayınız

• Kurum Standartları raporlarına uygun geliştirilmesi gereken alanlar ve iyileştirici politikalar tıklayınız

• Okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumlarında uygulanmakta olan haftalık ders çizelgeleri tıklayınız

• Okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumları öğretim programları tıklayınız

• Eğitimde yenilikçi yaklaşımlar ve öğrenci merkezli eğitim tıklayınız

• Eğitimde ölçme ve değerlendirmede yeni yaklaşımlar konusunda dünyadaki uygulamalar tıklayınız

• Değerler eğitimi tıklayınız

• Birleştirilmiş sınıflar için örnek haftalık ders programları tıklayınız

• e-Okul üzerinden veri girişleri (not, devamsızlık vb.) tıklayınız

• Okula erişim ve devamın sağlanması konusunda alınabilecek tedbirler ve müdahaleler tıklayınız

• Dezavantajlı ve riskli çocukların eğitimin sağlanmasında alınacak tedbirler tıklayınız

• Çocuklarda davranış problemleri ve çözüm yolları tıklayınız

• Çocukların korkuları ile baş etme yolları tıklayınız

• Çocuk ruh sağlığı tıklayınız

• Dyn-Ed İngilizce Dil Eğitimi Sistemi tıklayınız

• Sosyal Bilgiler Müzakere Değerlendirmesi Tıklayınız

2015 Seminer Çalışmaları

Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar ve Öğrenci Merkezli Eğitim sunu şeklınde bula bilir miyiz

2015 Seminer Çalışmaları

çoklu zeka yöntemi ve uygulaması nı da ekleyin lütfen

Geri