2011 8.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

Kronoloji dışındaki sorular hep üzerinde durduğumuz, paylaştığımız ve sorduğumuz sorulardı. Genel anlamda iyi...

SYLAR arkadaşımızın incelemesine katılıyorum, kronoloji sorularıda dahil olmak üzre sınıfta benzerlerini sıkça cevaplandırdığımız tipte sorulardı, şu an bana ulaşan öğrencilerimin sınavla ilgili, T.C.İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi ne ilişkin net oranları çok çok iyi...umarım sınıf genelinede yansımıştır..

beklediğimden daha basit sorulardı yazılılarımızda vurgu yaptığımız altını çizdiğimiz sorulardı.inşallah öğrencilerimizde yapmıştır.

Aynen katılıyorum. Belki kronoloji sorusunda takılmış olabilir öğrenciler. Diğerleri hep özellikle üzerinde durduğumuz konulardı. Basitti.

Derslerde işlemediğimiz konu yoktu. Bir çok sorunun benzerlerini daha önce hep cevaplamıştık. Özellikle üstünde durduğum kavramlarla ilgili soruları ( Amasya Genelgesi'nin yöntemi, aşar vergisi gibi) öğrencilerim de yapabilmiştir. Tüm öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almaları dileğiyle sonuç hepimize hayırlı olsun.

Geri