2011 8.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

güleç

Çalışkan Üye
Üye

tüm arkadaşlarımın değerlendirmelerine katılıyorum..sorular dersi dinleyen her öğrencinin rahatlıkla yapabileceği tarzdaydı..inş. öğrencilerimizde biz de emeklerimizin karşılığını alırız..

nisa nehir

Üye
Üye

en iyi öğrencilerimden ilçe birincimiz kronoloji sorusuna takılmış ama doğru yapmış

polat61

Üye
Üye

bilgi sormaları iyioldu kronoloji gereksizdi geneli benim yazılı soruları gibi artık kronoloji sormuyoz müfredatta tam olarak una uygun değil iyi öğrecinin zorlanmadan yapacağı sorulardı..

sonumut23

Çalışkan Üye
Üye

sorular ders müfredatına uygun ve bana göre çok basitti ben bu kadar basit soracaklarını tahmin etmiyodum en azından bu sene için bir yıl yaptığımın karşılığını öğrencilerimin sınavdan sonra beni aramalarıyla aldım 20 tane 8.sınıf öğrencimin 10 tanesi bana ulaştı ve 20 de 20 yaptığını söyledi diğer öğrencilerimde 3 yanlıştan fazla yapmamışlardır diye düşünüyorum bu senede hayırlısıyla bitti şimdiden tüm değerli meslektaşlarıma iyi tatiller diliyorum

kokden

Üye
Üye

Arkaşlarımız hemen hemen aynı görüşteler bende bu görüşlere katılıyorum. İnşallah öğrencilerimiz hak ettikleri sonuçları alır. Ayrıca hem slaytlarla hem de hazırlıkları sorularla bizim çalışmalarımıza katkıda bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim.