K kaderkaraoðlan Yeni Üye Üye Katılım 12 Ara 2012 Mesajlar 1 Puanları 1 Konum Ordu 12 Ara 2012 #21 2-İklim ve İnsan Faaliyetleri Sunusu Teşekkür ederiz
A ases02 Üye Üye Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 22 Puanları 6 Konum siirt 15 Ara 2012 #22 2-İklim ve İnsan Faaliyetleri Sunusu hocam sununuz çok güzel olmuş, burdaki bir kaç resmi kopyalamak istedim başka etkinlik için ama parola istiyor, parolayı vermeniz mümkünmü acaba?
2-İklim ve İnsan Faaliyetleri Sunusu hocam sununuz çok güzel olmuş, burdaki bir kaç resmi kopyalamak istedim başka etkinlik için ama parola istiyor, parolayı vermeniz mümkünmü acaba?
erkanisanmaz Site Yöneticisi Yönetici Admin Katılım 21 Ocak 2007 Mesajlar 9,308 Puanları 683 Yaş 49 Konum Denizli Web sitesi www.sosyalbilgiler.biz 15 Ara 2012 #23 2-İklim ve İnsan Faaliyetleri Sunusu ases02' Alıntı: hocam sununuz çok güzel olmuş, burdaki bir kaç resmi kopyalamak istedim başka etkinlik için ama parola istiyor, parolayı vermeniz mümkünmü acaba? Genişletmek için tıkla ... Hocam klavyeden print screen tuşuna basarak kopyalayabilir. paintte düzenleme yapabilirsiniz
2-İklim ve İnsan Faaliyetleri Sunusu ases02' Alıntı: hocam sununuz çok güzel olmuş, burdaki bir kaç resmi kopyalamak istedim başka etkinlik için ama parola istiyor, parolayı vermeniz mümkünmü acaba? Genişletmek için tıkla ... Hocam klavyeden print screen tuşuna basarak kopyalayabilir. paintte düzenleme yapabilirsiniz
K kaderyaramýþ Yeni Üye Üye Katılım 18 Ara 2011 Mesajlar 3 Puanları 1 Konum mersin 15 Ara 2012 #24 ya nasıl indirebilirim bu sunuyu bilen varmı ???
K kaderyaramýþ Yeni Üye Üye Katılım 18 Ara 2011 Mesajlar 3 Puanları 1 Konum mersin 15 Ara 2012 #25 2-İklim ve İnsan Faaliyetleri Sunusu bu sunuyu nasıl indirebilirim lütfen cevap verinn ??? ??? ??? ???
2-İklim ve İnsan Faaliyetleri Sunusu bu sunuyu nasıl indirebilirim lütfen cevap verinn ??? ??? ??? ???