09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz?

5. sınıf zengin kültürümüz
6. sınıf ikinci üniteye geçeceğim
7. sınıf Nüfusun özellikleri
8. sınıf Sivas Kongresini bitirdim. ( 7. sınıfın son ünitesini çok ayrıntılı anlatmıştım geçen sene. O yüzden o konuları anlatıp geçtim. Yine de biraz hızlı ilerliyorum sanırım.)

Sivas Kongresine kadar nasıl geldiniz hocam :) Gerçekten nasıl bir yol izliyorsunuz bize de söyleyin, yoksa yetişmeyecek :(

5,6,7 sınıflarda birinci üniteler bitti. 8 sınıflarda cemiyetler konusuna geldik.(rehberlik vatandaşlık ve teknoloji tasarım derslerinde inkilap işleyince kolayca yetiştim. yoksa 2 saatte yetişmesi imkansız. ayrıca not tutturmuyorum. slaytlartdan konuyu anlatıyorum. daha önceden her öğrenciye dağıttığım özet kağıtları, evlerinde defterlerine yazıyorlar.örneğin mondros ateşkes antlaşmasını işliyoruz onu öğrenci eve gittiğinde özet kağıtından o konuyu yazıyor.

Bugün itibariyle 5,6,7,8 de 1.üniteleri bitirdim . Fakat 8 lerde 2 konu geride kaldım gibi..

durukuzu' Alıntı:
5. sınıf zengin kültürümüz
6. sınıf ikinci üniteye geçeceğim
7. sınıf Nüfusun özellikleri
8. sınıf Sivas Kongresini bitirdim. ( 7. sınıfın son ünitesini çok ayrıntılı anlatmıştım geçen sene. O yüzden o konuları anlatıp geçtim. Yine de biraz hızlı ilerliyorum sanırım.)

Bence de bütün sınıflarda ilerde gibisiniz. Ama bu avantaj mı dejavantaj mı bilemem.

Geri