ARI YAYINLARI Arı Yayıncılık 2025-2026 Akıllı Tahta Dosyaları

Hocam uygulama verimli çalışmıyor. Uygulama üzerinden defteri indirip onu açmak biraz işi uzatıyor. Bazen tek seferde açılırken bazen bekleme süresi uzuyor. Geçen senelerde olduğu gibi direk defteri bilgisayara indirmek gibi bir seçenek yok mu acaba?

Hocam uygulama verimli çalışmıyor. Uygulama üzerinden defteri indirip onu açmak biraz işi uzatıyor. Bazen tek seferde açılırken bazen bekleme süresi uzuyor. Geçen senelerde olduğu gibi direk defteri bilgisayara indirmek gibi bir seçenek yok mu acaba?
Hocam merhaba. Uygulamanın bazen çalışmaması fernus alt yapısı ile ilgili ve bundan dolayı Server değişikliği yapılacak ve bu sorun gececek en kısa zamanda. Sizin dediğiniz sadece tek defteri indirmek icin bu sayfadaki linkten degil de www.akillidefter.com.tr uzerinden giris yapmalısınız. Bu sayfadan tek tek de indirebilirsiniz

ŞEYHMUS HOCAM AKILLI TAHTA UYGULAMALRINI PARDUS OLARAK BİLGİSAYARIMA İNDİRİYORUM HEP PDF OLARAK İNİYOR. AMA WİNDOWS DEYİP İNDİRDİĞİMDE KÜTÜPHANE OLARAK İNİYOR. NE YAPACAM BİLMİYORUM . BEN PARDUS OLARAK İNDİRİP OKULDAKİ TAHTALAR PARDUS YÜKLÜ. YAZIK O KADAR EMEK HARCADINIZ AMA BEN KENDİ OKULUMDAKİ TAHTALAR PARDUS OLDUĞU İÇİN KENDİ BİLGİSAYARIMA PARDUS OLARAK DEĞİL WİNDOWS YÜKLÜYORUM. SADECE KENİDİ BİLİGSYARIMDA ARI KÜTÜPHANE ÇALIŞIYOR . VE BEN BUNU OKULDA UYGULAYAMIYORUM YAZIK

Geri