MİN YONGİ THİS İS BTS Üye Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 75 Puanları 63 Yaş 17 Konum 그것은 당신과 관련이 없습니다 29 Mar 2021 #491 Eda Ece korkmaz' Alıntı: Yaaa pardon tabii kimse istemez kuru kuru mu gitçek yanında ne var kiii Neyse siz seçersiniz deeee kim ısmarlıyor? Genişletmek için tıkla ... Sen
Eda Ece korkmaz' Alıntı: Yaaa pardon tabii kimse istemez kuru kuru mu gitçek yanında ne var kiii Neyse siz seçersiniz deeee kim ısmarlıyor? Genişletmek için tıkla ... Sen
Eda Ece korkmaz Kendini çok zeki sanan arkdaş (evet evet sen) Üye Katılım 2 Mar 2021 Mesajlar 248 Puanları 63 Konum Antalya 29 Mar 2021 #492 Eda Ece korkmaz' Alıntı: Yaaa pardon tabii kimse istemez kuru kuru mu gitçek yanında ne var kiii Neyse siz seçersiniz deeee kim ısmarlıyor? Genişletmek için tıkla ... Valla ben bu hafta ısmarlayamam kusura bakmayın
Eda Ece korkmaz' Alıntı: Yaaa pardon tabii kimse istemez kuru kuru mu gitçek yanında ne var kiii Neyse siz seçersiniz deeee kim ısmarlıyor? Genişletmek için tıkla ... Valla ben bu hafta ısmarlayamam kusura bakmayın
Eda Ece korkmaz Kendini çok zeki sanan arkdaş (evet evet sen) Üye Katılım 2 Mar 2021 Mesajlar 248 Puanları 63 Konum Antalya 29 Mar 2021 #493 どこに行きましたか。 Where did you go? 你去哪里了? Où es-tu allé? Siz hara getdiniz? Siz hara getdiniz?
Ayşenur Altunok Üye Üye Katılım 18 Mar 2021 Mesajlar 18 Puanları 23 Yaş 75 Konum Türkiye 29 Mar 2021 #494 Merhaba ben Ayşenur 8.sınıf öğrencisiyim büyüyünce tarih öğretmeni olmak istiyorum tarihi çok seviyorum. İlgi alanım arasına tarih giriyor.
Merhaba ben Ayşenur 8.sınıf öğrencisiyim büyüyünce tarih öğretmeni olmak istiyorum tarihi çok seviyorum. İlgi alanım arasına tarih giriyor.
Eda Ece korkmaz Kendini çok zeki sanan arkdaş (evet evet sen) Üye Katılım 2 Mar 2021 Mesajlar 248 Puanları 63 Konum Antalya 29 Mar 2021 #495 Ayşenur Altunok' Alıntı: Merhaba ben Ayşenur 8.sınıf öğrencisiyim büyüyünce tarih öğretmeni olmak istiyorum tarihi çok seviyorum. İlgi alanım arasına tarih giriyor. Genişletmek için tıkla ... Wooow ikizler burcu musun?
Ayşenur Altunok' Alıntı: Merhaba ben Ayşenur 8.sınıf öğrencisiyim büyüyünce tarih öğretmeni olmak istiyorum tarihi çok seviyorum. İlgi alanım arasına tarih giriyor. Genişletmek için tıkla ... Wooow ikizler burcu musun?