N n_cetin88 Üye Üye Katılım 5 Ara 2011 Mesajlar 25 Puanları 3 Yaş 124 Konum manisa 21 Eyl 2020 #16 Emeğinize sağlık hocam teşekkürler
S sporti Üye Üye Katılım 5 Ara 2012 Mesajlar 16 Puanları 3 Konum ankara 22 Eyl 2020 #17 zeki doğan' Alıntı: Canlı derslerde kullanabileceğiniz, EBA'da, WhatsApp'ta öğrencilerinizle paylaşabileceğiniz ders notları... Genişletmek için tıkla ...
zeki doğan' Alıntı: Canlı derslerde kullanabileceğiniz, EBA'da, WhatsApp'ta öğrencilerinizle paylaşabileceğiniz ders notları... Genişletmek için tıkla ...
S sporti Üye Üye Katılım 5 Ara 2012 Mesajlar 16 Puanları 3 Konum ankara 22 Eyl 2020 #18 Sevgili meslektaşım büyüğüm verdiğin emekler için teşekkür ediyorum Allah seni başarılara muvaffak kılsın. Edindiğin tecrübeleri topluma ve millete karşılıksız sunman çok değerli. Allah ömrünü hayırlı eylesin. Hakkınızı helal ediniz. Faydalanıyoruz derslerimizde.
Sevgili meslektaşım büyüğüm verdiğin emekler için teşekkür ediyorum Allah seni başarılara muvaffak kılsın. Edindiğin tecrübeleri topluma ve millete karşılıksız sunman çok değerli. Allah ömrünü hayırlı eylesin. Hakkınızı helal ediniz. Faydalanıyoruz derslerimizde.
Z zeki doğan Çalışkan Üye Üye Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 3,912 Puanları 363 Yaş 125 Konum adana Web sitesi sosyalciniz.net 24 Eyl 2020 #19 sporti' Alıntı: Sevgili meslektaşım büyüğüm verdiğin emekler için teşekkür ediyorum Allah seni başarılara muvaffak kılsın. Edindiğin tecrübeleri topluma ve millete karşılıksız sunman çok değerli. Allah ömrünü hayırlı eylesin. Hakkınızı helal ediniz. Faydalanıyoruz derslerimizde. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler değerli hocam Allah razı olsun...
sporti' Alıntı: Sevgili meslektaşım büyüğüm verdiğin emekler için teşekkür ediyorum Allah seni başarılara muvaffak kılsın. Edindiğin tecrübeleri topluma ve millete karşılıksız sunman çok değerli. Allah ömrünü hayırlı eylesin. Hakkınızı helal ediniz. Faydalanıyoruz derslerimizde. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler değerli hocam Allah razı olsun...
M muratakbas42 ah dünya sende hiç şansım olmadı..... Üye Katılım 27 May 2007 Mesajlar 5 Puanları 3 Yaş 125 Konum KONYA 24 Eyl 2020 #20 zeki doğan' Alıntı: Canlı derslerde kullanabileceğiniz, EBA'da, WhatsApp'ta öğrencilerinizle paylaşabileceğiniz ders notları... Genişletmek için tıkla ... ÇOK TŞKLER ELİNİZE SAĞLIK HOCAM...
zeki doğan' Alıntı: Canlı derslerde kullanabileceğiniz, EBA'da, WhatsApp'ta öğrencilerinizle paylaşabileceğiniz ders notları... Genişletmek için tıkla ... ÇOK TŞKLER ELİNİZE SAĞLIK HOCAM...