Arama sonuçlarınız

1. P

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

önceki senelere göre net oranlarında hayli bir düşüş olacak burada suç öğretmenlere düşecek soruları hazırlayanların hiç bir suçu olmayacak biz çocukların akıl ve mantıklarını geliştirecek muhakkeme güçünügeliştirecek eğitim vermeye calışırken bazılara hala ezberci sisteme yöneltiyor.seneya...
  2. P

2011 8.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 8.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz bilgi sormaları iyioldu kronoloji gereksizdi geneli benim yazılı soruları gibi artık kronoloji sormuyoz müfredatta tam olarak una uygun değil iyi öğrecinin zorlanmadan yapacağı sorulardı..
  3. P

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? AHMET ÜMİT İSTANBUL HATIRASI
  4. P

ek ders bulabiliyor musunuz ?

arkadaşlar ek ders le ilgili örnek dilekçeyi ilgili adrese yooladım 1 dak. bile almadı .bir sonuç alamayacağız belki ama rahatsız olacaklardır. Hep biz madur olacak değiliz ya.bu senede bedenlere girecez girmedimiz ders yok yinede dolmuyo bir de 1.kademeye kulüp kalkmış bursada oralardada öylemi...
  5. P

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

Ben adem polat 2002 giresun eğitim MEZUNUYUM bursa karacabeyde görev yapıyorum bu siteyi oluşturup gerekli belgeleri aylaşan arkadaŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM